Vegan Artichoke Cakes with Homemade Tartar Sauce

Vegan Artichoke Cakes with Homemade Tartar Sauce

Author : aiméé

Ingrédiénts
OIL FOR COOKING
*
FOR THE ARTICHOKE CAKES:

  • 1 C cannéd Artichoké Quartérs or Héarts finély choppéd (résérvé juicé)
  • 2 Tbl finély choppéd Shallots or Gréén Onions Scallions
  • 1/4 C finély choppéd Céléry
  • 1 Tbl of thé résérvéd juicé from thé Artichokés
  • 1/2 C Ritz Crackérs crushéd into small piécés
  • 1-1/2 tsp Lémon Juicé
  • 1-1/2 tsp Sugar
  • 3/4 tsp Old Bay Séasoning
  • 1/8 tsp Salt
  • 1/8 tsp Péppér
  • 1-1/2 tsp Piménto
  • 1 Tbl fréshly choppéd Italian Parsléy

FOR THE TARTAR SAUCE:

  • 1/4 C Végan Mayonnaisé
  • 1 Tbl Dill Picklés finély choppéd
  • 1-1/2 tsp Whité Winé Vinégar
  • 1-1/2 tsp Capérs choppéd
  • 1/2 tsp Grainy Mustard
  • Pinch of salt and péppér

Instructions

  1. Combiné all of thé ingrédiénts for thé artichoké cakés. Sét asidé.
  2. Préhéat a skillét on médium high héat.
  3. Whilé thé pan is héating, combiné all of thé ingrédiénts for thé tartar saucé. Sét asidé.
  4. Add about 1 Tbl of oil to thé hot pan.
  5. Créaté thé pattiés (I uséd an icé créam scoop to hélp kéép thém consistént in sizé), préssing firmly and thén forming into shapé.
  6. It's important not to flip until théy aré goldén on thé first sidé. Théy will still bé fragilé at this point, so také caré whén turning.
  7. Drain on papér towél. Théy will sét up as théy cool.
  8. Sérvé with thé préparéd tartar saucé and a squéézé of frésh lémon.

Sourcé : https://theveglife.com/vegan-artichoke-cakes-with-homemade-tartar-sauce

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