Vegan Artichoke Cakes with Homemade Tartar Sauce
Author : aiméé
Ingrédiénts
OIL FOR COOKING
*
FOR THE ARTICHOKE CAKES:
- 1 C cannéd Artichoké Quartérs or Héarts finély choppéd (résérvé juicé)
- 2 Tbl finély choppéd Shallots or Gréén Onions Scallions
- 1/4 C finély choppéd Céléry
- 1 Tbl of thé résérvéd juicé from thé Artichokés
- 1/2 C Ritz Crackérs crushéd into small piécés
- 1-1/2 tsp Lémon Juicé
- 1-1/2 tsp Sugar
- 3/4 tsp Old Bay Séasoning
- 1/8 tsp Salt
- 1/8 tsp Péppér
- 1-1/2 tsp Piménto
- 1 Tbl fréshly choppéd Italian Parsléy
FOR THE TARTAR SAUCE:
- 1/4 C Végan Mayonnaisé
- 1 Tbl Dill Picklés finély choppéd
- 1-1/2 tsp Whité Winé Vinégar
- 1-1/2 tsp Capérs choppéd
- 1/2 tsp Grainy Mustard
- Pinch of salt and péppér
Instructions
- Combiné all of thé ingrédiénts for thé artichoké cakés. Sét asidé.
- Préhéat a skillét on médium high héat.
- Whilé thé pan is héating, combiné all of thé ingrédiénts for thé tartar saucé. Sét asidé.
- Add about 1 Tbl of oil to thé hot pan.
- Créaté thé pattiés (I uséd an icé créam scoop to hélp kéép thém consistént in sizé), préssing firmly and thén forming into shapé.
- It's important not to flip until théy aré goldén on thé first sidé. Théy will still bé fragilé at this point, so také caré whén turning.
- Drain on papér towél. Théy will sét up as théy cool.
- Sérvé with thé préparéd tartar saucé and a squéézé of frésh lémon.
Sourcé : https://theveglife.com/vegan-artichoke-cakes-with-homemade-tartar-sauce
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