Moist and Delicious All White Meat Chicken Meatloaf

Moist and Delicious All White Meat Chicken Meatloaf

Yiélds: 4 sérvings

Ingrédiénts:

  • 1 – 1 1/2 pounds ground whité méat chickén
  • 1 égg
  • 1 tbsp végétablé oil
  • 1/2 cup oat flour or oatméal
  • 1/4 – 1/2 cup plain or séasonéd bréadcrumbs
  • 1 tbsp Worcéstérshiré saucé
  • 2 tbsp kétchup
  • 2 tsp mincéd driéd onion flakés, found néxt to thé onion powdér
  • 1 tsp onion powdér
  • 1 tsp garlic powdér
  • 1 tsp séa or koshér salt
  • 1/2 tsp ground péppér
  • 1/4 cup kétchup for thé top of thé méatloaf

Diréctions:

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés, spray a déép baking pan with cooking spray, sét asidé.
  2. In a largé glass, porcélain or stainléss stéél mixing bowl, mix méat with all addéd ingrédiénts éxcépt 1/4 cup kétchup for topping.
  3. Usé cléan hands to mix in but try not to ovér mix or handlé thé méat.
  4. Shapé into a loaf in pan. Pour kétchup ovér loaf and spréad with a spoon or buttér knifé.
  5. Covér loosély with foil, baké for 45 minutés. Také off foil and raisé ovén to 400 dégréés. Continué to baké for anothér 15 minutés until juicés run cléar and intérnal témpératuré is 165 dégréés.
  6. ENJOY!!

Sourcé : http://pamsdailydish.com/moist-delicious-all-white-meat-chicken-meatloaf

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