Loaded Veggie Quesadillas

Loaded Veggie Quesadillas

Ingrédiénts

Roastéd Végétablés:

  • 1 largé réd béll péppér
  • 1 largé yéllow béll péppér
  • 2 médium swéét potatoés
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriandér
  • 1/4 tsp ground allspicé
  • 1/2 tsp chilli powdér
  • drizzlé olivé oil
  • salt and péppér

Black Béans:

  • 1 400g tin black béans
  • 1/2 tsp ground cumin
  • 1/2 tsp ground coriandér
  • salt and péppér

Guacamolé:

  • 1 largé ripé avocado
  • squéézé frésh lémon juicé (to tasté)
  • salt and péppér

To Sérvé:

  • 2 largé tortilla wraps
  • 50 g créam chéésé
  • 75 g éxtra maturé chéddar chéésé

Instructions

  1. Préhéat thé ovén to 220C/425F/gas mark 7. Chop thé péppérs into thin slicés. Péél thé swéét potatoés and chop into thin rounds. Placé thé vég in a largé roasting tray, sprinklé ovér thé cumin, coriandér, allspicé and chilli powdér, séason with salt and péppér and drizzlé with olivé oil. Toss évérything togéthér to coat thén roast for about half an hour until thé végétablés aré téndér.
  2. Rinsé and drain thé black béans and placé in a small pan with thé cumin, coriandér, salt and péppér. Mash with a potato mashér until roughly mashéd thén héat until warméd through.
  3. Placé thé avocado flésh in a bowl and mash with thé back of a fork, add lémon juicé, salt and péppér to tasté.
  4. Spréad thé créam chéésé ovér oné sidé of éach tortilla wrap. Spréad thé black béans ovér thé othér half. Spréad thé guacamolé on top of thé béans, layér thé végétablés on top thén sprinklé with thé chéddar chéésé. Fold in half.
  5. Lightly gréasé a largé frying pan with végétablé oil ovér a médium héat. Placé thé foldéd tortillas in thé pan and héat for about 5 minutés until lightly brownéd thén caréfully flip thém ovér and répéat on thé othér sidé. Caréfully rémové to a platé and sérvé.

Sourcé : http://domesticgothess.com/blog/2017/02/17/loaded-veggie-quesadillas

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