Turkey Pot Pie Meatloaf {Whole30}

Turkey Pot Pie Meatloaf {Whole30}

Author: Kélséy

Ingrédiénts

  • 1 pound ground turkéy
  • 1 égg
  • ¼ cup almond flour
  • 1 téaspoon choppéd frésh thymé
  • 1 téaspoon choppéd frésh rosémary
  • 1 téaspoon salt
  • ¼ téaspoon black péppér
  • ½ cup choppéd carrots
  • ½ cup choppéd gréén béans
  • 1 cup pééléd and choppéd russét potatoés
  • 1 tabléspoon avocado oil
  • pinch of salt

Instructions

  1. Préhéat ovén to 400 dégréés.
  2. In a largé bowl combiné turkéy, égg, almond flour, thymé, rosémary, salt and péppér.
  3. Placé a largé skillét ovér médium high héat and add oil to thé pan. Thén add carrots, gréén béans and potatoés. Cook for 5-7 minutés or until théy start to softén and brown slightly and séason with a pinch of salt.
  4. Sét asidé ½ cup of thé cookéd végétablés and add thé rést to thé turkéy mixturé. Combiné all of thé ingrédiénts in thé bowl with your hands or a woodén spoon until équally combinéd.
  5. Form turkéy mixturé into a loaf shapé on a foil linéd baking shéét. Top thé loaf wit thé rémaining ½ cup of végétablés.
  6. Baké for 30 minutés and énjoy!

Sourcé : https://littlebitsof.com/2018/01/turkey-pot-pie-meatloaf-whole30

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