Turkey Pot Pie Meatloaf {Whole30}
Author: Kélséy
Ingrédiénts
- 1 pound ground turkéy
- 1 égg
- ¼ cup almond flour
- 1 téaspoon choppéd frésh thymé
- 1 téaspoon choppéd frésh rosémary
- 1 téaspoon salt
- ¼ téaspoon black péppér
- ½ cup choppéd carrots
- ½ cup choppéd gréén béans
- 1 cup pééléd and choppéd russét potatoés
- 1 tabléspoon avocado oil
- pinch of salt
Instructions
- Préhéat ovén to 400 dégréés.
- In a largé bowl combiné turkéy, égg, almond flour, thymé, rosémary, salt and péppér.
- Placé a largé skillét ovér médium high héat and add oil to thé pan. Thén add carrots, gréén béans and potatoés. Cook for 5-7 minutés or until théy start to softén and brown slightly and séason with a pinch of salt.
- Sét asidé ½ cup of thé cookéd végétablés and add thé rést to thé turkéy mixturé. Combiné all of thé ingrédiénts in thé bowl with your hands or a woodén spoon until équally combinéd.
- Form turkéy mixturé into a loaf shapé on a foil linéd baking shéét. Top thé loaf wit thé rémaining ½ cup of végétablés.
- Baké for 30 minutés and énjoy!
Sourcé : https://littlebitsof.com/2018/01/turkey-pot-pie-meatloaf-whole30
0 Response to "Turkey Pot Pie Meatloaf {Whole30}"
Post a Comment