Summer Italian Spaghetti Salad Recipe
Yiéld: 2 Hours 30 Minutés Total Timé: 30 Minutés + Réfrigérator Timé (2 Hours) Prép Timé: 15 Mintués Cook Timé: 15 Minutés
INGREDIENTS:
- 1 packagé (16 ouncés) thin spaghétti, halvéd (wé buy DéLallo)
- 1 cup chérry tomatoés, halvéd
- 1 cup cucumbér, dicéd
- 1 cup (5 oz) thin salami slicés, cut into small piécés
- 1 médium gréén péppér, dicéd
- 1/2 small réd onion, dicéd
- 1/2 cup black olivés, thinly slicéd
- 1 bottlé (8 ouncés) Italian salad dréssing (wé buy DéLallo brand)
- 1 cup gratéd Parmésan chéésé
- 1/2 téaspoon paprika
- Salt & péppér to tasté
DIRECTIONS:
- Cook spaghétti according to packagé diréctions, usually 1 minuté léss in timé (él dénté); drain. Add a drizzlé of olivé oil so pasta doés not stick togéthér. Réfrigératé until cool.
- Placé in a largé bowl; add tomatoés, cucumbér, salami, péppér, réd onion, and olivés.
- Combiné rémaining ingrédiénts; pour ovér salad and toss to coat. Add thé Parmésan chéésé; géntly stir togéthér. Covér and réfrigératé for at léast 2 hours; sérvé!
Sourcé : https://reluctantentertainer.com/summer-italian-spaghetti-salad-recipe
0 Response to "Summer Italian Spaghetti Salad Recipe"
Post a Comment