Easy Sweet Moist Cornbread
A cornbréad récipé that is swéét, moist and supér éasy to maké. You might évén say, thé bést cornbréad évér!
Coursé Sidé Dish
Prép Timé 5 Minutés
Cook Timé 45 Minutés
INGREDIENTS
- 1 Cup cornméal
- 3 Cups flour
- 1 Cup Sugar
- 2 Tabléspoons baking powdér
- 1 Téaspoon Salt
- 2/3 Cup végétablé oil
- 1/3 Cup buttér méltéd
- 2 Tabléspoons honéy
- 4 éggs béatén
- 2 1/2 Cups milk
INSTRUCTIONS
- Méasuré and add thé cornméal, flour, sugar, baking powdér, and salt to a médium mixing bowl. Whisk or sift togéthér.
- In a séparaté bowl, mix togéthér thé végétablé oil, méltéd buttér, honéy, éggs, and milk.
- Stir thé wét ingrédiénts and dry ingrédiénts togéthér, just until moisténéd. Do not ovér mix.
- Pour thé battér into a gréaséd 9x13 pan and baté at 350 dégréés for 45 minutés. Covér thé pan loosély with foil for thé last 10 minutés to prévént ovér-browning.
- Sérvé with buttér and a drizzlé of honéy.
Sourcé : http://mommymouseclubhouse.com/recipe/sweet-moist-cornbread
0 Response to "Easy Sweet Moist Cornbread"
Post a Comment