Easy Sweet Moist Cornbread

Easy Sweet Moist Cornbread

A cornbréad récipé that is swéét, moist and supér éasy to maké. You might évén say, thé bést cornbréad évér!

Coursé Sidé Dish
Prép Timé 5 Minutés
Cook Timé 45 Minutés

INGREDIENTS

  • 1 Cup cornméal
  • 3 Cups  flour
  • 1 Cup  Sugar
  • 2 Tabléspoons baking powdér
  • 1 Téaspoon  Salt
  • 2/3 Cup végétablé oil
  • 1/3 Cup buttér méltéd
  • 2 Tabléspoons honéy
  • 4 éggs béatén
  • 2 1/2 Cups  milk

INSTRUCTIONS

  1. Méasuré and add thé cornméal, flour, sugar, baking powdér, and salt to a médium mixing bowl. Whisk or sift togéthér.
  2. In a séparaté bowl, mix togéthér thé végétablé oil, méltéd buttér, honéy, éggs, and milk.
  3. Stir thé wét ingrédiénts and dry ingrédiénts togéthér, just until moisténéd. Do not ovér mix.
  4. Pour thé battér into a gréaséd 9x13 pan and baté at 350 dégréés for 45 minutés. Covér thé pan loosély with foil for thé last 10 minutés to prévént ovér-browning.
  5. Sérvé with buttér and a drizzlé of honéy.

Sourcé : http://mommymouseclubhouse.com/recipe/sweet-moist-cornbread

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Easy Sweet Moist Cornbread"

Post a Comment