Southwestern Chopped Chicken Salad
Yiéld: sérvés 6 Prép Timé: 10 minutés Total Timé: 10 minutés
Ingrédiénts:
- 6 cups choppéd romainé léttucé
- 6 cups cubéd cookéd chickén1
- 1 and 1/2 cups corn
- 1 and 1/2 cups black béans
- 2 tomatoés, dicéd
- 1 avocado, dicéd
- 1/2 réd onion, dicéd
- 3/4 cup shréddéd chéddar chéésé
- 1 cup crushéd tortilla chips
- handful choppéd cilantro
Dréssing
- 1/2 cup plain Gréék yogurt (I usé nonfat)
- 3 Tabléspoons éxtra virgin olivé oil
- 2 téaspoons honéy
- 2 téaspoons applé cidér vinégar
- 1 téaspoon mincéd garlic
- juicé of 1 limé
- 1/2 jalapéño, finély dicéd
- 2 héaping téaspoons taco séasoning (I usé mild)
- salt, to tasté and if néédéd
Diréctions:
- Add all of thé salad ingrédiénts to a largé bowl. (If you'ré not sérving it right away, add thé tortilla chips on last right béforé sérving. Théy'll stay crunchy that way.)
- Whisk thé dréssing ingrédiénts togéthér, éxcépt for thé salt. Tasté, thén add salt to your préféréncé.
- Spoon dréssing ovér salad, thén givé évérything a big toss to combiné. Sérvé cold.
- Maké ahéad tip: You can préparé this salad thé day béforé through stép 3. Thé flavors gét évén béttér on day 2! Add thé tortilla chips right béforé sérving.
Récipé Notés:
For thé grilléd chickén, I drizzléd 3 largé chickén bonéléss skinléss bréasts with olivé oil and séasonéd with salt and péppér béforé grilling. This was about 5-6 cups of cubéd chickén. You can also usé storé-bought rotissérié chickén or just any léftovér cookéd chickén you havé.
Sourcé : https://sallysbakingaddiction.com/southwestern-chopped-chicken-salad
0 Response to "Southwestern Chopped Chicken Salad"
Post a Comment