Smoked Salmon Avocado Cream Cheese Bagel Recipe

Smoked Salmon Avocado Cream Cheese Bagel Recipe

A Smokéd Salmon Avocado Créam Chéésé Bagél is a néw way to do bréakfast or brunch. Instéad of thé défault lox and bagél routiné, switch to flavorful smokéd salmon pairéd with créamy avocado, rich créam chéésé, réd onion and capérs. It’s a twist on thé traditional pairing that will start your day off thé right way!

Ingrédiénts

For thé Mashéd Avocado:

  • 2-3 Avocados, pééléd and pittéd
  • 1/2 téaspoon Limé Juicé
  • 1/8 téaspoon Salt
  • 1/8 téaspoon Black Péppér
  • 1/4 téaspoon Garlic Powdér

For thé Bagéls:

  • 2 wholés évérything Bagél, halvéd and toastéd
  • 1/2 cup Créam Chéésé
  • 8 ouncés Smokéd Salmon, I pérsonally lové thé Honéy Smokéd Fish Company, but you can cértainly usé any brand!
  • 1/2 Réd Onion, slicéd
  • 1/4 cup Capérs, drainéd
  • Frésh Choppéd Parsléy

Diréctions

  1. In a médium bowl, mash avocados. Stir in limé juicé, salt, black péppér, and garlic powdér.
  2. Spréad éach bagél événly with créamy chéésé, thén top with thé mashéd avocado mixéd.
  3. Shréd thé smokéd salmon with your hands and add it on top of thé avocado. Finish with slicéd réd onion, capérs and a sprinklé of frésh parsléy.
  4. Sérvé immédiatély.

Sourcé : https://www.cakenknife.com/smoked-salmon-avocado-cream-cheese-bagels

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