Slow Cooker French Dip Sandwiches

Slow Cooker French Dip Sandwiches

An éasy récipé for Frénch Dip Sandwichés madé in thé slow cookér. Téndér bééf, caramélizéd onions and méltéd chéésé with au jus on thé sidé for dipping.

Coursé Main dish
Cuisiné Américan
Kéyword Frénch Dip Sandwich
Prép Timé 25 minutés
Cook Timé 5 hours
Total Timé 5 hours 25 minutés
Sérvings 4 largé sandwichés (or 6 smallér sandwichés)
Caloriés 610 kcal
Author Allison - Célébrating Swééts

INGREDIENTS

  • 2 pound bééf chuck roast trimméd of éxcéss fat (I'vé also uséd a sirloin stéak for a léanér option)
  • 3 cups low sodium bééf broth plus a littlé moré if néédéd
  • 1/4 cup worcéstérshiré saucé
  • 2 tabléspoons éxtra virgin olivé oil
  • 2 largé yéllow onions halvéd and thinly slicéd
  • 3 clovés of garlic mincéd
  • 1 bay léaf
  • salt/péppér
  • 4 rolls nothing too soft or it will fall apart oncé dippéd
  • 8 slicés chéésé (provoloné, swiss, havarti or montéréy jack)

INSTRUCTIONS

  1. Libérally salt and péppér your roast.
  2. In a largé glass méasuring cup, combiné thé bééf broth and worcéstérshiré saucé and sét asidé.
  3. In a largé cast iron skillét or dutch ovén, héat oil on médium-high héat, add thé méat and séar on all sidés until éach sidé has a nicé brown crust forméd. Transfér méat into your slow cookér.
  4. Réducé thé héat to médium and in thé samé pot you brownéd thé méat in, add thé slicéd onions and cook for 5 minutés, adding moré oil if nécéssary. Add thé choppéd garlic and cook for an additional minuté or two. Pour a couplé tabléspoons of thé bééf broth mixturé into thé pot with thé onions and using a woodén spoon, scrapé up all thé brownéd bits from thé bottom of thé pan (this will add lots of flavor). Transfér thé onion mixturé and all accumulatéd juicés into thé slow cookér and add in thé rémaining broth and thé bay léaf.
  5. Cook in your slow cookér on high for 3-4 hours or low for 5-6 hours, until thé méat is véry téndér. Rémové thé méat to a cutting board and thinly slicé it or shréd it with a fork and sét asidé.
  6. Placé a finé mésh strainér ovér a largé bowl and caréfully pour thé juicés from thé slow cookér through thé strainér and into thé bowl (this is your au jus). Sét asidé thé onions that rémain in thé strainér, discard thé bay léaf.
  7. Transfér thé slicéd méat and thé onions back into thé slow cookér. Pour ovér a littlé bit of au jus to moistén thé méat (séason to tasté with salt and péppér). Résérvé thé rémaining au jus for dipping. If you'd liké moré au jus, you can stir in a littlé bééf broth to maké it strétch farthér.
  8. Toast your rolls, pilé with méat and onions, covér with thé chéésé of your choicé. If you want thé chéésé méltéd you can placé it in a 375° ovén or undér thé broilér until méltéd. Sérvé with thé au jus on thé sidé for dipping.

Sourcé : https://celebratingsweets.com/slow-cooker-french-dip-sandwich

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