Salsa Verde Chicken Casserole

Salsa Verde Chicken Casserole

Préparation 25 min   Cook Timé 10 min  Sérvés 4
This Salsa Vérdé Chickén Cassérolé is éasy to maké and full of flavor! Thé pérféct récipé for a busy wééknight dinnér.

INGREDIENTS

  • 2/3 cup brown ricé, uncookéd
  • 1 pound chickén
  • 1/2 cup onion, dicéd
  • 1 cup réd péppérs, dicéd
  • 1 cup corn
  • 1 cup black béans
  • 1 tsp cumin
  • 2 cups salsa vérdé
  • 2/3 cup shréddéd chéésé
  • optional toppings: cilantro, avocado, chéésé, salsa

INSTRUCTIONS

  1. Cook ricé according to packagé diréctions.
  2. Dicé and cook chickén if néédéd, or usé pré-cookéd chickén.
  3. Maké salsa vérdé if you'ré making it homémadé.
  4. In a largé pan, sauté onion, péppérs, corn, béans and cumin for 5 minutés.
  5. Add cookéd ricé, cookéd chickén, salsa vérdé and chéésé and mix wéll.
  6. Top as désiréd and sérvé warm.

by Lindsay

Sourcé : https://www.theleangreenbean.com/salsa-verde-chicken-casserole

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