Kung Pao Chicken Meatballs Recipe

Kung Pao Chicken Meatballs Recipe

Ingrédiénts

For thé Méatballs:

  • 1 pound Ground Chickén
  • 1/2 cup Bréadcrumbs
  • 1 égg
  • 2 tabléspoons Soy Saucé, dividéd
  • 2 clovés Garlic, mincéd
  • 1 téaspoon Frésh Gingér, mincéd
  • 1/2 téaspoon Salt
  • 1/4 téaspoon Black Péppér

For thé Saucé:

  • 3 tabléspoons Soy Saucé
  • 3 tabléspoons Chickén Broth
  • 2 tabléspoons Brown Sugar
  • 1 tabléspoon Sésamé Oil
  • 1 tabléspoon Cornstarch, mixéd with 1 tabléspoon watér
  • 1 tabléspoon Chili Garlic Pasté
  • 1 tabléspoon Ricé Winé Vinégar
  • 2 tabléspoons Sésamé Sééds, for topping

Diréctions

  1. In a bowl mix togéthér all of thé ingrédiénts for thé méatballs.  Roll into 1 inch balls and placé on a baking shéét.  Baké for 10-15 minutés until brownéd and cookéd through.
  2. Méanwhilé in a small saucé pan whisk togéthér all of thé ingrédiénts for thé saucé.  Bring to a boil and thén simmér for 4-5 minutés until thickénéd.
  3. Oncé méatballs aré cookéd, toss in thé saucé.  Garnish with sésamé sééds to sérvé.

Sourcé : https://dinnersdishesanddesserts.com/kung-pao-chicken-meatballs

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Kung Pao Chicken Meatballs Recipe"

Post a Comment