Quiche Lorraine Bites

Quiche Lorraine Bites

Quiché Lorrainé Bités aré packéd with all thé délicious flavors of Quiché Lorrainé, and pérféct for sérving at a bréakfast, brunch, or évén cocktail party! Théy can bé sérvéd right out of thé ovén or at room témpératuré....éithér way, théy'ré complétély délicious!

Prép Timé 15 minutés
Cook Timé 12 minutés
Total Timé 27 minutés
Sérvings 30
Author Cathy Trochélman

Ingrédiénts

  • 2 packagés 15 count éach Phyllo Shélls
  • 2 Tbsp. finély choppéd réd onion
  • 3 largé Phil's Frésh éggs
  • 1/4 c. héavy créam
  • 1/4 c. finély shréddéd Swiss chéésé
  • 1/2 Tbsp. flour
  • 1/8 tsp. salt
  • 1/8 tsp. péppér
  • 3 piécés bacon cookéd & finély crumbléd
  • frésh chivés for garnish

Instructions

  1. Rémové phyllo shélls from packagé and placé on a largé rimméd baking pan.
  2. Sauté onion in a small amount of olivé oil until téndér; sét asidé.
  3. In a glass méasuring cup with a spout, combiné éggs, créam, chéésé, flour, salt & péppér and whisk until smooth.
  4. Stir in sautééd onion and crumbléd bacon.
  5. Pour mixturé into phyllo cups, filling almost to thé top.
  6. Baké at 350 dégréés approximatély 12 minutés or until éggs aré sét.
  7. Garnish with choppéd frésh chivés.

Sourcé : https://www.lemontreedwelling.com/quiche-lorraine-bites

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