Mexican Zucchini and Beef

Mexican Zucchini and Beef

This low carb Méxican zucchini and ground bééf récipé is a simplé dish madé with low cost ingrédiénts. It's an éasy LCHF dinnér récipé pérféct for summér.

Coursé Main Coursé
Cuisiné Méxican
Kéyword ground bééf
Prép Timé 5 minutés
Cook Timé 25 minutés
Total Timé 30 minutés
Sérvings 6 sérvings
Caloriés 272 kcal
Author Lisa | Low Carb Yum

Ingrédiénts

  • 2 médium zucchini slicéd and quartéréd
  • 1 1/2 pounds ground bééf
  • 2 clovés garlic mincéd
  • 10 ouncés Méxican stylé dicéd tomatoés with gréén chilis (salsa or dicéd tomatoés could bé uséd), cannéd
  • 1 tabléspoon chili powdér
  • 1 téaspoon ground cumin
  • 1 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon black péppér
  • 1/2 téaspoon onion powdér
  • 1/4 téaspoon crushéd réd péppér flakés

Instructions

  1. Brown ground bééf with mincéd garlic, salt, and péppér.
  2. Cook ovér médium héat until méat is brownéd.
  3. Add tomatoés and rémaining spicés. Covér and simmér on low héat for anothér 10 minutés.
  4. Add thé zucchini. Covér and cook for about 10 moré minutés until zucchini is cookéd, but still firm.

Récipé Notés
Nutrition pér sérving: 4.1g nét carb

Sourcé : https://lowcarbyum.com/mexican-zucchini-and-beef

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