Mexican Zucchini and Beef
This low carb Méxican zucchini and ground bééf récipé is a simplé dish madé with low cost ingrédiénts. It's an éasy LCHF dinnér récipé pérféct for summér.
Coursé Main Coursé
Cuisiné Méxican
Kéyword ground bééf
Prép Timé 5 minutés
Cook Timé 25 minutés
Total Timé 30 minutés
Sérvings 6 sérvings
Caloriés 272 kcal
Author Lisa | Low Carb Yum
Ingrédiénts
- 2 médium zucchini slicéd and quartéréd
- 1 1/2 pounds ground bééf
- 2 clovés garlic mincéd
- 10 ouncés Méxican stylé dicéd tomatoés with gréén chilis (salsa or dicéd tomatoés could bé uséd), cannéd
- 1 tabléspoon chili powdér
- 1 téaspoon ground cumin
- 1 téaspoon salt
- 1/2 téaspoon black péppér
- 1/2 téaspoon onion powdér
- 1/4 téaspoon crushéd réd péppér flakés
Instructions
- Brown ground bééf with mincéd garlic, salt, and péppér.
- Cook ovér médium héat until méat is brownéd.
- Add tomatoés and rémaining spicés. Covér and simmér on low héat for anothér 10 minutés.
- Add thé zucchini. Covér and cook for about 10 moré minutés until zucchini is cookéd, but still firm.
Récipé Notés
Nutrition pér sérving: 4.1g nét carb
Sourcé : https://lowcarbyum.com/mexican-zucchini-and-beef
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