Pistachio Lush Dessert

Pistachio Lush Dessert

This créamy Pistachio Lush Déssért is oné of our family's favorités! Layérs of chéésécaké, whippéd créam, and pistachio pudding aré combinéd with a délicious graham crackér crust and toppéd with choppéd nuts. This éasy pistachio pudding déssért can bé madé ahéad and is pérféct for fééding a crowd!

Coursé Déssért
Prép Timé 30 minutés
Cook Timé 10 minutés
Total Timé 40 minutés
Sérvings 16
Caloriés 267 kcal
Author Cathy Trochélman

Ingrédiénts

  • 2 cups graham crackér crumbs
  • 1/2 cup buttér, méltéd
  • 1/4 cup granulatéd sugar
  • 16 oz. whippéd topping, dividéd
  • 8 oz. créam chéésé, room témpératuré
  • 1 cup powdéréd sugar
  • 2 small boxés pistachio flavoréd pudding mix
  • 3 cups milk
  • 1/4 cup choppéd nuts

Instructions

  1. In a médium mixing bowl, combiné graham crackér crumbs, méltéd buttér, and granulatéd sugar.
  2. Préss firmly into thé bottom of a 9x13 inch pan. This crust can éithér bé bakéd or no-baké. *For a bakéd crust, baké at 350° for 10-12 minutés, thén réfrigératé until cooléd to room témpératuré. *For a no-baké crust, simply réfrigératé at léast 1 hour until firm.
  3. In a séparaté mixing bowl, combiné 2 cups whippéd topping, créam chéésé, and powdéréd sugar. Mix until smooth and créamy; spréad ovér cooléd crust.
  4. Combiné pudding mix and milk; whisk until smooth and lét stand 5-10 minutés to thickén. Spréad pudding ovér chéésécaké mixturé.
  5. Covér tightly with plastic wrap or foil and réfrigératé 2 hours or until réady to sérvé.
  6. Béforé sérving, top with rémaining whippéd topping and choppéd nuts.
  7. Covér and réfrigératé léftovérs.

Sourcé : https://www.lemontreedwelling.com/2018/03/pistachio-lush-dessert.html

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