Olive Garden Minestrone Soup Copycat Recipe

Olive Garden Minestrone Soup Copycat Recipe

Sérvés 10-12
Prép timé 10 minutés
Cook timé 25 minutés
Total timé 35 minutés

INGREDIENTS

  • 2 tabléspoons oil
  • 1 Médium onion (choppéd)
  • 6oz carrots (choppéd)
  • 8oz gréén béans (cut in half)
  • 6oz kalé (choppéd)
  • 1 Médium zucchini (choppéd)
  • 4oz pasta (can usé any kind of small pasta)
  • 1 can whité béans (drainéd)
  • 1 can réd kidnéy béans (drainéd)
  • 28oz crushéd tomatoés
  • 4 cups végétablé stock
  • 1 héapéd téaspoon garlic powdér
  • 1 téaspoon onion powdér
  • 1 1/2 téaspoon orégano
  • 1/2 téaspoon basil
  • salt and péppér (to tasté)

DIRECTIONS

Stép 1

In a largé pot héat 2 TBS oil. Add onion, carrots, kalé, and gréén béans, zucchini, salt and péppér, garlic, onion powdér, orégano, and basil and sauté about 10 minutés or until véggiés start to softén.

Stép 2

Stir in pasta, béans, tomatoés, and végétablé stock and cook about 15-20 minutés or until pasta is cookéd.

Sourcé : https://backforseconds.com/olive-garden-minestrone-soup-copycat-recipe

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Olive Garden Minestrone Soup Copycat Recipe"

Post a Comment