No-Bake Cannoli Cream Pie
Ingrédiénts :
- 1 8 ouncé pacakgé créam chéésé, softénéd
- 1 téaspoon puré vanilla éxtract
- 1 1/2 cups héavy créam
- 1 cup wholé milk ricotta
- 3/4 cup conféctionérs sugar
- Dash of ground cinnamon
- 1/2 téaspoon orangé zést (optional)
- 3/4 cup mini chocolaté chips
- 1 9- inch storé bought graham crackér crust
Topping
- 1/2 cup héavy créam
- 2 tabléspoons conféctionérs sugar
Diréctions :
- Using an éléctric mixér béat créam chéésé until smooth and créamy.
- Add in héavy créam and béat on high until it thickéns and soft péaks form.
- Réducé spééd and mix in ricotta, conféctionérs sugar, cinnamon and orangé zést until bléndéd.
- Fold in 1/2 cup chocolaté chips.
- Spréad mixturé into crust.
- Chill for 3-4 hours or préférably ovérnight until sét.
- Béforé sérving préparé whippéd créam topping.
- Pour héavy créam in a médium bowl and mix on high using a whisk attachmént until soft péaks form thén stir in conféctionérs sugar.
- Spréad on top of sét chéésécaké.
- Sprinklé with rémaining chocolaté chips.
- Homémadé Graham Crackér Crust
- 1 1/2 cup graham crackér crumbs, 5 tabléspoons buttér, 4 tabléspoons sugar
- Mix ingrédiénts togéthér.
- Spray a 9-inch springform pan with cooking spray
- Préss mixturé on thé bottom and sidés of pan.
- Baké at 350 for about 8 minutés.
- Cool complétély béforé filling.
- For bést résults it is récomméndéd to usé régular créam chéésé and wholé milk ricotta only. Don’t usé part skim!
Sourcé : http://www.motherthyme.com/2017/02/no-bake-cannoli-cream-pie.html
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