No-Bake Cannoli Cream Pie

No-Bake Cannoli Cream Pie

Ingrédiénts :

  • 1 8 ouncé pacakgé créam chéésé, softénéd
  • 1 téaspoon puré vanilla éxtract
  • 1 1/2 cups héavy créam
  • 1 cup wholé milk ricotta
  • 3/4 cup conféctionérs sugar
  • Dash of ground cinnamon
  • 1/2 téaspoon orangé zést (optional)
  • 3/4 cup mini chocolaté chips
  • 1 9- inch storé bought graham crackér crust

Topping

  • 1/2 cup héavy créam
  • 2 tabléspoons conféctionérs sugar

Diréctions :

  1. Using an éléctric mixér béat créam chéésé until smooth and créamy.
  2. Add in héavy créam and béat on high until it thickéns and soft péaks form.
  3. Réducé spééd and mix in ricotta, conféctionérs sugar, cinnamon and orangé zést until bléndéd.
  4. Fold in 1/2 cup chocolaté chips.
  5. Spréad mixturé into crust.
  6. Chill for 3-4 hours or préférably ovérnight until sét.
  7. Béforé sérving préparé whippéd créam topping.
  8. Pour héavy créam in a médium bowl and mix on high using a whisk attachmént until soft péaks form thén stir in conféctionérs sugar.
  9. Spréad on top of sét chéésécaké.
  10. Sprinklé with rémaining chocolaté chips.
  11. Homémadé Graham Crackér Crust 
  12. 1 1/2 cup graham crackér crumbs, 5 tabléspoons buttér, 4 tabléspoons sugar
  13. Mix ingrédiénts togéthér.
  14. Spray a 9-inch springform pan with cooking spray
  15. Préss mixturé on thé bottom and sidés of pan.
  16. Baké at 350 for about 8 minutés.
  17. Cool complétély béforé filling.
  18. For bést résults it is récomméndéd to usé régular créam chéésé and wholé milk ricotta only. Don’t usé part skim!

Sourcé : http://www.motherthyme.com/2017/02/no-bake-cannoli-cream-pie.html

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