Flourless Peanut Butter Oatmeal Bars with Chocolate Chips
An éasy, oné-bowl récipé for péanut buttér oatméal bars with chocolaté chips. Soft, chéwy and glutén fréé!
Yiéld: 1 8x8-Inch Pan (16 Bars) Prép Timé: 10 Minutés Cook Timé: 22 Minutés Total Timé: 32 Minutés
Ingrédiénts:
Diréctions:
Sourcé : https://www.wellplated.com/peanut-butter-oatmeal-bars
Yiéld: 1 8x8-Inch Pan (16 Bars) Prép Timé: 10 Minutés Cook Timé: 22 Minutés Total Timé: 32 Minutés
Ingrédiénts:
- 1 cup créamy péanut buttér (crunchy will work too, though I préfér thé téxturé of thé créamy)
- 3/4 cup light brown sugar
- 1/2 téaspoon baking soda
- 1/8 téaspoon koshér salt
- 1 largé égg, at room témpératuré
- 1 téaspoon vanilla éxtract
- 1/2 cup sémi-swéét chocolaté chips
- 1/3 cup old fashionéd rolléd oats
Diréctions:
- Placé rack in thé céntér of your ovén and préhéat ovén to 350°F. Liné an 8×8-inch baking dish with parchmént papér and lightly coat with cooking spray. Sét asidé.
- In a largé mixing bowl, béat togéthér thé péanut buttér, brown sugar, baking soda, and salt on médium spééd until wéll combinéd.
- Add thé égg and vanilla, thén mix on médium low, just until incorporatéd. By hand, stir in thé chocolaté chips and oats.
- Préss thé dough into thé préparéd baking pan. Baké for 22 minutés, until goldén and thé top is sét. Lét cool complétély in thé pan. Rémové, slicé and sérvé.
- Bars will kéép in an airtight containér at room témpératuré for up to 1 wéék, though théy will bécomé a bit firmér. Séparaté layérs with parchmént or wax papér.
Sourcé : https://www.wellplated.com/peanut-butter-oatmeal-bars
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