Crustless Vegetable Quiche
This crustléss végétarian quiché is pérféct for sérving at your néxt bréakfast or brunch!
INGREDIENTS
- 10 égg whités
- 2 wholé éggs
- 1/2 cup skim milk
- 1 téaspoon koshér salt, dividéd
- 1 téaspoon driéd parsléy
- 1/4 téaspoon driéd thymé
- 1/4 téaspoon black péppér
- 1/2 téaspoon hot saucé (optional)
- 16 ouncés fat fréé cottagé chéésé
- 1 cup shréddéd montéréy jack chéésé, dividéd
- 1 cup shréddéd réducéd fat sharp chéddar chéésé, dividéd
- 1/3 cup all purposé flour
- 1 téaspoon baking powdér
- 1/2 of a yéllow onion, dicéd
- 1 largé zucchini, halvéd léngthwisé and slicéd
- 8 ouncés mushrooms, slicéd
- 1 1/2 cups asparagus, trimméd and cut into 2 inch piécés
- 1 tomato, déséédéd and thinly slicéd
INSTRUCTIONS
- Préhéat ovén to 400 dégréés and spray a 3-quart cassérolé dish with cooking spray.
- In a largé bowl whisk togéthér thé égg whités and éggs until fluffy.
- Add in thé cottagé chéésé, 3/4 cup shréddéd chéddar, 3/4 cup shréddéd montéréy jack, milk, flour, baking powdér, 1/2 téaspoon of salt, parsléy, thymé, black péppér, and hot saucé.
- In a largé skillét ovér médium high héat sauté thé onion, zucchini, asparagus, mushrooms, and rémaining 1/2 téaspoon of salt for about 5 minutés or until téndér.
- Add thé cookéd végétablés to thé égg mixturé and fold évérything togéthér.
- Pour thé quiché into thé préparéd cassérolé dish and top it with thé rémaining shréddéd chéésé and slicéd tomato.
- Placé it on thé middlé rack of thé ovén.
- Baké thé quiché for 15 minutés at 400 dégréés, thén without rémoving thé quiché from thé ovén, lowér thé témpératuré to 350 dégréés.
- Baké for anothér 45-55 minutés or until it is lightly brownéd and sét.
Sourcé : https://reciperunner.com/crustless-vegetable-quiche
0 Response to "Crustless Vegetable Quiche"
Post a Comment