Crustless Vegetable Quiche

Crustless Vegetable Quiche

This crustléss végétarian quiché is pérféct for sérving at your néxt bréakfast or brunch!

INGREDIENTS

  • 10 égg whités
  • 2 wholé éggs
  • 1/2 cup skim milk
  • 1 téaspoon koshér salt, dividéd
  • 1 téaspoon driéd parsléy
  • 1/4 téaspoon driéd thymé
  • 1/4 téaspoon black péppér
  • 1/2 téaspoon hot saucé (optional)
  • 16 ouncés fat fréé cottagé chéésé
  • 1 cup shréddéd montéréy jack chéésé, dividéd
  • 1 cup shréddéd réducéd fat sharp chéddar chéésé, dividéd
  • 1/3 cup all purposé flour
  • 1 téaspoon baking powdér
  • 1/2 of a yéllow onion, dicéd
  • 1 largé zucchini, halvéd léngthwisé and slicéd
  • 8 ouncés mushrooms, slicéd
  • 1 1/2 cups asparagus, trimméd and cut into 2 inch piécés
  • 1 tomato, déséédéd and thinly slicéd

INSTRUCTIONS

  1. Préhéat ovén to 400 dégréés and spray a 3-quart cassérolé dish with cooking spray.
  2. In a largé bowl whisk togéthér thé égg whités and éggs until fluffy.
  3. Add in thé cottagé chéésé, 3/4 cup shréddéd chéddar, 3/4 cup shréddéd montéréy jack, milk, flour, baking powdér, 1/2 téaspoon of salt, parsléy, thymé, black péppér, and hot saucé.
  4. In a largé skillét ovér médium high héat sauté thé onion, zucchini, asparagus, mushrooms, and rémaining 1/2 téaspoon of salt for about 5 minutés or until téndér.
  5. Add thé cookéd végétablés to thé égg mixturé and fold évérything togéthér.
  6. Pour thé quiché into thé préparéd cassérolé dish and top it with thé rémaining shréddéd chéésé and slicéd tomato.
  7. Placé it on thé middlé rack of thé ovén.
  8. Baké thé quiché for 15 minutés at 400 dégréés, thén without rémoving thé quiché from thé ovén, lowér thé témpératuré to 350 dégréés.
  9. Baké for anothér 45-55 minutés or until it is lightly brownéd and sét.

Sourcé : https://reciperunner.com/crustless-vegetable-quiche

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