Sheet Pan Chile Chicken Sweet Peppers Tacos

Sheet Pan Chile Chicken Sweet Peppers Tacos

'Kickin chilé-rubbéd chickén and péppérs baké up on oné shéét pan to maké thésé ULTIMATELY éasy and flavorful chickén swéét péppérs tacos! Load 'ém up with all your favorité taco toppings.

Prép Timé 10 minutés
Cook Timé 20 minutés
Total Timé 30 minutés
Sérvings 8 sérvings

Ingrédiénts

  • 1-1/2 lbs bonéléss skinléss chickén bréasts cut into strips
  • 2 médium swéét péppérs coréd and thinly slicéd
  • 1 largé onion thinly slicéd
  • 3 garlic clovés mincéd
  • 3 tabléspoons olivé oil
  • 2 téaspoons réd chilé powdér
  • 2 téaspoons ground cumin
  • 1/2 téaspoon ground péppér
  • Salt to tasté
  • Warméd tortillas for sérving
  • Sour créam slicéd gréén onions, and chéddar chéésé for topping

Instructions

  1. In a largé bowl, toss chickén, péppérs, onion, and garlic with oil, and spicés. Lét chickén rést 30 minutés.
  2. Lay chickén in a singlé layér on a gréaséd shéét pan and sprinklé with salt. Baké chickén at 375F 20-25 minutés or until véggiés aré téndér and chickén is no longér pink.
  3. Sérvé chickén in warméd tortillas and top with sour créam, gréén onions, and chéésé. énjoy!

Sourcé : http://wholeandheavenlyoven.com/2017/04/24/sheet-pan-chile-chicken-sweet-peppers-tacos

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Sheet Pan Chile Chicken Sweet Peppers Tacos"

Post a Comment