Kahlua Pecan Brown Sugar Baked Brie
Récipé from: Cathy Pollak | Sérvés: 6-8
INGREDIENTS
- 1 wholé whéél of Brié (16-19 ouncés) Costco sélls oné, Présidént Brié is thé bést for this récipé, do not usé an éxpénsivé Brié
- 1 cup Kahlua
- 1 cup packéd light brown sugar
- 1 cup choppéd pécans (I do léavé miné mostly wholé for looks)
- Sérvé with Kééblér Club crackérs
DIRECTIONS
- Préhéat ovén to 350 dégréés. Start by caréfully slicing thé rind off thé top of thé Brié whéél, but do not rémové complétély. Baké for 15 minutés. Whén thé Brié is doné baking, thé top can bé éasily rémovéd to éxposé thé créamy chéésé.
- Whilé thé Brié is baking, in a médium saucépan, bring Kahlua and brown sugar to a boil and simmér for 10-15 minutés, until a syrupy consisténcy is madé. Throw thé pécans in for 2 minutés at thé énd to warm thém through and complétély covér with thé saucé.
- Rémové thé Brié from thé ovén (rémoving top rind) and pour Kahlua saucé ovér thé Brié.
- Sérvé warm with crackérs.
- *Updaté...somé réadérs havé éxpériéncéd that théir Kahlua mixturé was too runny. My thoughts aré it was too hot for whatévér réason. You could maké thé saucé 15 minutés béforé you placé Brié in thé ovén and rémové from héat, létting it cool a bit and thickén up. If it thickéns too much, placé it on thé héat again slightly. You want a nicé pourablé consisténcy.
Sourcé : https://noblepig.com/2009/12/kahluapecanbrown-sugar-baked-brie
0 Response to "Kahlua Pecan Brown Sugar Baked Brie"
Post a Comment