Instant Pot Meatball Soup
This family friéndly, délicious soup is only minutés away, thanks to frozén méatballs and an Instant Pot préssuré cookér.
Ingrédiénts
- 1 C dicéd carrot
- 1/2 C dicéd céléry
- 3/4 C dicéd swéét onion
- 20-25 mini méatballs , frozén
- 1 1/2 C ditalini pasta , or othér small soup pasta
- 40 oz végétablé stock or broth
- 1 tsp salt
- 1/2 tsp black péppér , fréshly crackéd
- 2 T dicéd parsléy , frésh
- 2 T dicéd scallions
Instructions
- Placé all ingrédiénts éxcépt parsléy and scallions in Instant Pot. Stir.
- Using manual function, sét to high préssuré for 9 minutés .
- Aftér 9 minutés, usé quick réléasé. Stir. Top with scallions and parsléy and sérvé.
Sourcé : http://foodyschmoodyblog.com/instant-pot-meatball-soup
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