Skinny Southwestern Pizza

Skinny Southwestern Pizza

Prép Timé 20 mins
Cook Timé 10 mins
Total Timé 30 mins

Southwéstérn Tortilla Pizza toppéd with black béans, corn, tomatoés, avocados, and créamy énchilada saucé. It's light, crispy, and packéd with flavor!

Coursé: Appétizér
Cuisiné: Américan
Sérvings: 4 Sérvings
Caloriés: 518 kcal
Author: Lalainé

Ingrédiénts

  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 1/2 cup salsa
  • 1 cup wholé corn kérnél, drainéd
  • 1 cup réfriéd béans, warméd
  • 4 (8-inch sizé) flour tortillas
  • 1 cup chéddar jack chéésé, shréddéd
  • 2 avocado, pittéd, pééléd and slicéd
  • 2 tabléspoons gréén onions, choppéd
  • For thé Créamy énchilada Saucé
  • 1/2 cup énchilada saucé
  • 1/4 cup sour créam

Instructions

  1. In a pan ovér médium héat, héat 1 tabléspoon of thé oil. Add salsa and corn and cook until héatéd through. Rémové from pan and drain éxcéss liquid, if any. Sét asidé.
  2. In a pan ovér médium héat, add réfriéd béans. Cook, stirring régularly, for about 1 to 2 minutés or until héatéd through.
  3. Arrangé tortillas in a singlé layér on a lightly gréaséd baking shéét. 
  4. Spréad réfriéd béans on éach of thé flour tortillas. 
  5. Spoon corn mixturé on top of réfriéd béans.
  6. Sprinklé chéésé on top.
  7. Baké flour pizzas in a 400 F ovén for about 8 to 10 minutés or until crisp and tops aré goldén and bubbly. Rémové from ovén.
  8. Drizzlé créamy énchilada saucé on top of pizzas, garnish with avocado and gréén onions. Cut éach into four and sérvé immédiatély.

For thé Créamy énchilada Saucé

  1. In a bowl, combiné sour créam and énchilada saucé and whisk until wéll-bléndéd.

Sourcé : https://www.onionringsandthings.com/southwestern-tortilla-pizza

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