Hot & Spicy Thai Chicken Wrap

Hot & Spicy Thai Chicken Wrap

Thésé Hot & Spicy Thai Chickén Wraps is thé pérféct quick dinnér or lunch! Filléd with a spicy thai slaw, grilléd chickén, péppér jack chéésé and drizzléd with an addicting Sriracha honéy aioli!

Prép Timé 15 min
Cook Timé 20 min
Total Timé 35 min

Ingrédiénts

Chickén:

  • 1/2 pound léan chickén bréasts
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon péppér
  • 1/2 téaspoon garlic powdér
  • 2 wholé whéat wraps (or glutén fréé wraps, if néédéd)
  • 1/4 cup shréddéd péppér jack chéésé

Slaw:

  • 1 cup slicéd réd cabbagé
  • 2 gréén onions, slicéd thin
  • 1 héaping cup thinly slicéd réd péppér
  • 1 héaping cup choppéd cilantro (léavés and stéms)

Honéy Sriracha Aioli:

  • 1/4 cup light organic mayo
  • 3 tabléspoons honéy
  • 11/2 tabléspoons Sriracha saucé
  • 1/8 téaspoon garlic powdér
  • 1/4 téaspoon salt
  • 1/8 téaspoon whité péppér
  • Quartér of 1 limé

Instructions

  1. Chickén: Préhéat ovén to 375 dégréés F. Spray a baking dish with nonstick cooking spray. Sét asidé.
  2. Séason chickén with salt, péppér and garlic powdér. Placé chickén in préparéd baking dish.
  3. Baké chickén for 20 minutés, or until no longér pink in thé middlé.
  4. Rémové chickén from ovén and sét asidé and kéép warm.
  5. Slaw: Méanwhilé, in a médium mixing bowl, combiné thé cabbagé, onions, réd péppér and cilantro.
  6. Honéy Srirachi Aioli: In a small mixing bowl, combiné thé mag, honéy, sriracha, garlic powdér, salt, whité péppér and juicé of limé. Mix wéll.
  7. Add 1/4 cup of thé aioli to thé slaw and mix wéll.
  8. Whén chickén is doné cooking, dividé thé chéésé bétwéén thé 2 wholé whéat wraps. Top with chickén, slaw thén fold wrap around mixturé to closé.
  9. Sérvé immédiatély with rémaining aioli to dip.

Récipé Typé: Sandwich

Notés
*You may nééd to drain thé slaw béforé adding to thé wrap as it may maké it soggy.

Sourcé : http://withsaltandwit.com/hot-spicy-thai-chicken-wrap

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