Cream Cheese Stuffed Chicken Breasts

Cream Cheese Stuffed Chicken Breasts

Déliciously stufféd créam chéésé stufféd chickén bréasts. Chickén bréasts stufféd with Arla créam chéésé, spinach, roastéd réd péppérs, lémon juicé, and paprika.

Prép Timé 10 min
Cook Timé 15 min
Total Timé 25 min

Ingrédiénts

  • 7 oz Arla Original créam chéésé
  • 1/2 cup shréddéd spinach
  • 1/4 cup dicéd roastéd réd béll péppérs
  • 1 TBS lémon juicé
  • ½ tsp paprika
  • 2 largé bonéléss skinléss chickén bréasts (approx 2 lbs)
  • Salt and péppér to tasté
  • Canola oil for séaring

Instructions

  1. Using a sharp knifé, cut thé chickén bréasts across thé céntér, liké you would a hamburgér bun, but don’t cut all thé way through, instéad, opén it up so you havé oné largé, thin piécé of chickén.
  2. Préhéat ovén to 450 F dégréés.
  3. Combiné Arla créam chéésé, spinach, roastéd réd péppérs, lémon juicé, and paprika.
  4. Spoon créam chéésé mixturé onto thé opén chickén bréast.
  5. Roll thé chickén bréast and criss cross tié it to kéép it togéthér whilé cooking.
  6. Séason thé éxtérior of thé chickén générously with salt and péppér.
  7. In an ovénproof skillét, héat oil ovér médium high héat.
  8. Séar, and brown thé rolléd chickén on all sidés
  9. Transfér thé wholé pan to your préhéatéd ovén and baké for approximatély 9 minutés, until chickén réachés an intérnal témpératuré of 165 dégréés F..
  10. Lét rést for two to fivé minutés, thén rémové thé tié and slicé.
  11. énjoy!

Cuisiné: Américan | Récipé Typé: Chickén

Sourcé : https://www.eazypeazymealz.com/cream-cheese-stuffed-chicken-breasts

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