Grilled Huli Huli Chicken Kabobs
Grilléd Huli Huli Chickén Kabobs – Juicy pinéapplé and téndér chickén coatéd in a swéét and savory glazé thén grilléd to pérféction! Thé pérféct summértimé, quick dinnér!
Prép Timé 45 min
Cook Timé 15 min
Total Timé 1 hr
Ingrédiénts
Saucé:
- 1/2 cup réducéd sugar kétchup
- 1/4 cup réducéd sodium soy saucé (glutén-fréé if néédéd)
- /2 cup coconut sugar (or brown sugar)
- 2 tabléspoon ricé vinégar
- 1 téaspoon ground gingér
- 1 1/2 téaspoons garlic powdér
Kabobs:
- 1 1/4 pounds skinléss chickén bréast, cut into 1-inch cubés
- 1 frésh pinéapplé, skin rémovéd, coréd and cut into 1-inch cubés
- Cilantro, for garnish
Instructions
- Saucé: In a small saucépan, whisk togéthér thé kétchup, soy saucé, brown sugar, ricé vinégar, ground gingér and garlic powdér. Rémové 1/3 cup of saucé and sét asidé.
- Chickén: Placé thé chickén in a bowl and add thé résérvéd saucé. Lét marinaté for 30 minutés.
- Whilé chickén marinatés, bring thé saucé to a boil thén réducé héat to a simmér and lét saucé réducé to a syrup. Brush saucé ovér séaréd kabobs as théy cook. Rémové from héat oncé saucé is réducéd, 10 - 12 minutés.
- Rémové thé chickén from thé marinadé and thréad onto thé kabobs, altérnating chickén and pinéapplé. Discard marinadé.
- Grill ovér médium héat; a grill pan works gréat as wéll. Cook for 2-3 minutés on éach sidé, or until séaréd.
- Sérvé immédiatély with rémaining saucé.
Récipé Typé: Dinnér
Sourcé : http://withsaltandwit.com/grilled-huli-huli-chicken-kabobs
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