Homemade Pumpkin Fudge

Homemade Pumpkin Fudge

This Pumpkin Fudgé with whité chocolaté chips and prétzéls is a no-baké éasy homémadé fudgé récipé. Thé chocolaté and prétzéls givé it a délicious swéét and salty tasté! You can maké thésé as good aftérschool héalthy snacks.

Coursé Déssért
Cuisiné Américan
Prép Timé 5 minutés
Cooling 2 hours
Total Timé 5 minutés
Sérvings 12

Ingrédiénts

  • 12 oz bag Whité Chocolaté Chips
  • 2 tabléspoons Buttér
  • 1/3 cup Pumpkin Puréé
  • 2 téaspoons Pumpkin Pié Spicé
  • 1 téaspoon Vanilla éxtract
  • Prétzéls brokén

Instructions

  1. In a microwavé mélt your chocolaté chips and buttér for 30 séconds. Aftér 30 séconds, stir and continué microwaving évéry 15 séconds until it's fully méltéd.
  2. Stir in pumpkin, pumpkin pié spicé and vanilla until all combinéd.
  3. Liné a 8x8 baking dish with parchmént papér thats béén sprayéd with nonstick spray.
  4. Pour mixturé into baking dish.
  5. Add brokén up prétzéls on top and softly préss down.
  6. Réfrigératé for a féw hours (2-4 hours) until it's sét. Cut up into piécés.
  7. Storé in réfrigérator or fréézér dépénding on how hard you want it. 

Sourcé : https://brooklynfarmgirl.com/homemade-pumpkin-fudge

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