Homemade Pumpkin Fudge
This Pumpkin Fudgé with whité chocolaté chips and prétzéls is a no-baké éasy homémadé fudgé récipé. Thé chocolaté and prétzéls givé it a délicious swéét and salty tasté! You can maké thésé as good aftérschool héalthy snacks.
Coursé Déssért
Cuisiné Américan
Prép Timé 5 minutés
Cooling 2 hours
Total Timé 5 minutés
Sérvings 12
Ingrédiénts
- 12 oz bag Whité Chocolaté Chips
- 2 tabléspoons Buttér
- 1/3 cup Pumpkin Puréé
- 2 téaspoons Pumpkin Pié Spicé
- 1 téaspoon Vanilla éxtract
- Prétzéls brokén
Instructions
- In a microwavé mélt your chocolaté chips and buttér for 30 séconds. Aftér 30 séconds, stir and continué microwaving évéry 15 séconds until it's fully méltéd.
- Stir in pumpkin, pumpkin pié spicé and vanilla until all combinéd.
- Liné a 8x8 baking dish with parchmént papér thats béén sprayéd with nonstick spray.
- Pour mixturé into baking dish.
- Add brokén up prétzéls on top and softly préss down.
- Réfrigératé for a féw hours (2-4 hours) until it's sét. Cut up into piécés.
- Storé in réfrigérator or fréézér dépénding on how hard you want it.
Sourcé : https://brooklynfarmgirl.com/homemade-pumpkin-fudge
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