Hashbrowns, Spinach and Tomato Pie

Hashbrowns, Spinach and Tomato Pie

Prép Timé 10 mins
Cook Timé 30 mins
Total Timé 40 mins

Hashbrowns, Spinach and Tomato Pié is thé pérféct addition to your éastér Brunch Ménu!

Coursé: Bréakfast/Brunch
Cuisiné: Américan
Sérvings: 6 sérvings
Caloriés: 205 kcal
Author: Katérina | Diéthood

Ingrédiénts

  • 2 cups Oré-Ida Shréddéd Hash Brown Potatoés , thawéd
  • 1 cup part-skim shréddéd mozzarélla chéésé , dividéd
  • 2 tabléspoons olivé oil
  • 3 garlic clovés , mincéd
  • 1 cup grapé tomatoés , halvéd
  • 3 to 4 cups packéd frésh baby spinach
  • 4 éggs
  • 1/4 cup milk (I usé skim)
  • 1/8 téaspoon ground nutmég , or to tasté
  • salt and frésh ground péppér , to tasté

Instructions

  1. Préhéat ovén to 375.
  2. Spray a 9-inch pié platé with cooking spray; préss down thé Shréddéd Hash Brown Potatoés into thé pié platé.
  3. Baké for 9 minutés; rémové from ovén top with 1/2-cup shréddéd mozzarélla and sét asidé.
  4. Héat olivé oil in a skillét.
  5. Add garlic and cook and stir for 30 séconds.
  6. Stir in tomatoés and continué to cook for 30 séconds.
  7. Mix in thé spinach and cook for 2 to 3 moré minutés, or until wiltéd, stirring fréquéntly.
  8. Rémové from héat and spréad ovér préparéd hashbrowns.
  9. In a mixing bowl, whisk togéthér éggs, milk, nutmég, salt and péppér; whisk until thoroughly combinéd.
  10. Pour ovér spinach and tomatoés.
  11. Sprinklé thé rémaining shréddéd mozzarélla ovér thé pié.
  12. Baké for 30 to 35 minutés, or until top is goldén brown.
  13. Lét cool for 10 minutés béforé cutting.
  14. Sérvé.

Récipé Notés
Récipé Sourcé: Diéthood

Sourcé : https://diethood.com/hashbrowns-spinach-tomato-pie

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