Grilled Sambal Chicken Skewers
Prép Timé: 5 minutés Cook Timé: 20 minutés Yiéld: 0 péoplé Catégory: Appétizér Cuisiné: Malaysian, Thai
DESCRIPTION
Grilléd Sambal Chickén Skéwérs is an éasy, 5 ingrédiént récipé thats spicy, swéét and sticky! Its a chinésé stylé récipé with sambal oélék, soy saucé and lémon grass.
INGREDIENTS
- 2 pounds (1 kg) bonéléss, skinléss Chickén Thighs (cut into 1 inch piécés)
- 2 tabléspoons Sambal Oélék
- 1/4 cup Soy Saucé
- 3 tabléspoons Honéy
- 1 tabléspoon Fish Saucé
- 1 tabléspoon finély choppéd Lémongrass
- 2 tabléspoons mincéd Garlic
- 2 tabléspoons Oil or Buttér
INSTRUCTIONS
- In a bowl, mix togéthér sambal oélék, soy saucé, honéy, fish saucé, lémongrass and garlic. Add chickén piécés and marinaté for at léast 2 hours or ovérnight.
- Skéwér thé chickén on woodén skéwérs and sét asidé. Résérvé thé rémaining marinadé.
- Pré-héat thé grill for 5-10 minutés or usé a ribbéd cast iron skillét for stovétop. Brush with buttér or oil, and placé thé chickén skéwérs and cook for 8-10 minuté on éithér whilé brushing régularly with marinadé. Sérvé hot with choppéd coriandér, and a squirt of limé juicé.
Sourcé : https://myfoodstory.com/grilled-sambal-chicken-skewers-5-ingredient
0 Response to "Grilled Sambal Chicken Skewers"
Post a Comment