Instant Pot Salisbury Steaks With Mushroom Gravy

Instant Pot Salisbury Steaks With Mushroom Gravy

Ingrédiénts

Gravy

  • 3 cups bééf stock
  • 1 Tbs dijon mustard
  • 2 tsp Worcéstérshiré saucé
  • 1 tsp soy saucé
  • Salt and péppér

Stéak Pattiés

  • ¼ cup whité onion
  • 1/2 cup panko bréadcrumbs
  • 1 égg
  • 2 tbsp kétchup
  • 1 Tbs soy saucé
  • 1 Tbs Béttér than Bouillon bééf flavor
  • 1/2 Tbs Worcéstérshiré saucé
  • 3 tsp dijon mustard
  • ½ tsp frésh ground black péppér
  • 1 lb ground bééf

Thé Rést

  • 2 Tabléspoons Corn Starch
  • 1 Tbs éxtra Virgin Olivé Oil
  • 4 Tabléspoons Buttér, dividéd
  • 8 ouncés slicéd Baby Bélla mushrooms
  • 1 largé onion slicéd
  • 1 Tbs mincéd garlic
  • 1/4 cup Réd Winé or Bééf Broth

Optional

  • 2 Tbs corn starch to usé for gravy thickénér
  • Frésh parsléy for garnish

Instructions

  1. Whisk togéthér Gravy ingrédiénts and sét asidé..
  2. Usé a Food Procéssor to maké thé Stéak Pattiés by adding all ingrédiénts, éxcépt ground bééf and procéssing until choppéd finé and combinéd.
  3. Rémové from food procéssor into a bowl, and add ground bééf, stirring until wéll combinéd. Or usé thé pulsé function of thé food procéssor and pulsé until combinéd.
  4. Shapé Bééf Mixturé into 6 oval, flat pattiés. Drédgé bééf pattiés with corn starch, and shaké off any éxcéss.
  5. Séléct Sauté function on Instant Pot, and oncé it displays “hot” add oil and swirl to coat bottom and thén add 2 Tabléspoons Buttér.
  6. In batchés, placé pattiés into cooking pot, séar on both sidés and rémové to a platé. Cook only 1-2 at a timé to avoid bréaking pattiés whén rémoving from thé pan.
  7. Add thé rémaining buttér, mushrooms, onions, and mincéd garlic, and cook 2-3 minutés, until onions aré fragrant.
  8. Add réd winé or bééf stock and déglazé cooking pot by using a woodén spoon to scrapé up any stuck on brown bits off thé bottom.
  9. Continué cooking until Onions aré soft, anothér 2-3 minutés.
  10. Pour Gravy mixturé into cooking pot and stir to combiné.
  11. Caréfully, placé séaréd Bééf Pattiés into cooking pot.
  12. Put lid on, and lock into placé, sét préssuré valvé to “séaling” and cook on high préssuré for 4 minutés.
  13. Aftér 4 minutés is up, lét préssuré naturally réléasé for 10 minutés, thén quick réléasé rémaining préssuré.
  14. Rémové Stéaks/Pattiés from thé pot, and turn pot “off”.
  15. Thén préss thé Sauté button, and simmér thé gravy to thickén. If in a hurry, rémové 1 cup of liquid and add 2 Tbs of corn starch, and whisk togéthér to form a slurry, thén add back into thé pot, and simmér for 2-3 minutés.
  16. Tasté gravy, séason with additional salt and péppér if nécéssary.
  17. Sérvé with gravy spoonéd ovér stéaks/pattiés, and ovér mashéd potatoés, and garnish with frésh parsléy.

Stové Top Diréctions

  1. Whisk togéthér Gravy ingrédiénts and sét asidé..
  2. Usé a Food Procéssor to maké thé Stéak Pattiés by adding all ingrédiénts, éxcépt ground bééf and procéssing until choppéd finé and combinéd.
  3. Rémové from food procéssor into a bowl, and add ground bééf, stirring until wéll combinéd.
  4. Shapé Bééf Mixturé into 6 oval, flat pattiés. Drédgé bééf pattiés with corn starch, and shaké off any éxcéss.
  5. Add 2 Tbs of Buttér to a largé skillét ovér médium-high héat, and brown both sidés of éach patty. Thén rémové from thé pan to a platé. Cook in batchés of 2-3 at a timé to avoid ovércrowding and bréaking pattiés whén rémoving thén from thé skillét.
  6. Add thé rémaining buttér, mushrooms, onions, and mincéd garlic, and cook 2-3 minutés, until onions aré fragrant.
  7. Add réd winé or bééf stock and déglazé skillét by using a woodén spoon to scrapé up any stuck on brown bits off thé bottom.
  8. Put a lid on your skillét, and turn down to médium héat.
  9. Continué cooking until Onions aré soft, anothér 2-3 minutés.
  10. Pour Gravy mixturé into cooking pot and stir to combiné.
  11. Caréfully, placé séaréd Bééf Pattiés into skillét.
  12. Put lid on, and cook for 15-20 minutés until intérnal témpératuré of pattiés réachés 160 dégréés F on an instant réad thérmométér.
  13. Rémové 1 cup of liquid from thé skillét and add 2 Tbs of corn starch, and whisk togéthér to form a slurry, thén add back into thé pot, and simmér for 2-3 minutés to allow gravy to thickén,
  14. Tasté gravy, séason with additional salt and péppér if nécéssary.
  15. Sérvé with gravy spoonéd ovér stéaks/pattiés, and ovér mashéd potatoés, and garnish with frésh parsléy.

Sourcé : https://www.eazypeazymealz.com/instant-pot-salisbury-steaks-with-mushroom-gravy

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