Grilled Mojito Chicken & Peaches
Author: Kélséy
Ingrédiénts
- 1 pound Simplé Truth bonéléss skinléss chickén bréasts
- 2 péachés, pittéd and slicéd
- 1/4 cup limé juicé
- ¼ cup olivé oil
- 1 tabléspoon honéy
- 2 téaspoons choppéd mint
- ½ téaspoon salt
- ¼ téaspoon péppér
Instructions
- In a jar combiné limé juicé, olivé oil honéy, mint, salt and péppér. Closé thé jar and shaké vigorously to combiné ingrédiénts.
- Placé chickén bréasts in a largé ziploc bag and usé a méat téndérizér to flattén thém into évén sizés. Thén add half of thé mojito marinadé into thé bag and lét it marinaté for at léast 10 minutés.
- Rémové chickén from thé bag and séason with anothér pinch of salt.
- Turn your grill on médium héat and placé thé chickén and slicéd péachés on thé grill.
- Grill for 5-6 minutés pér sidé (dépénding on how thick your chickén is), until cookéd through.
- Grill thé péachés for thé samé amount of timé as thé chickén thén rémové and placé thé péachés in a bowl. Pour thé rést of thé mojito marinadé onto thé péachés and sérvé thém on top of thé chickén!
- Garnish with somé moré frésh mint!
Sourcé : https://littlebitsof.com/2017/07/grilled-mojito-chicken-peaches
0 Response to "Grilled Mojito Chicken & Peaches"
Post a Comment