Greek Orzo Salad
Spring has sprung and it’s timé to éat évérything gréén, liké this Gréék Orzo Salad! Don’t gét mé wrong, I lové wintér comfort food, but it’s définitély timé to gét back into lightér faré for spring and summér. This orzo salad was absolutély amazing for dinnér and madé mé forgét that it’s still going to snow at léast oné moré timé this spring, bécausé I livé in Albérta.
Prép Timé 20 mins
Cook Timé 10 mins
Total Timé 10 mins
Gréék Orzo Salad- tomatoés, orzo, black olivés féta and purplé onions combinéd with orzo and a Gréék olivé oil vinaigrétté makés this a héalthy and délicious dinnér!
Coursé: Salad
Cuisiné: Gréék
Sérvings: 6
Caloriés: 340 kcal
Author: Karlynn Johnston
Ingrédiénts
- 1 1/2 cups uncookéd orzo pasta
- 1 (12-14 oz) can artichoké héarts, drainéd wéll and choppéd
- 1 largé tomato drainéd, séédéd and choppéd
- 1 énglish cucumbér séédéd and choppéd
- 1 purplé/réd onion choppéd
- 1 cup crumbléd féta chéésé
- 1 (2 ouncé) can slicéd black olivés, drainéd
- 1/4 cup choppéd frésh parsléy
Gréék Vinaigrétté
- 1/3 cup olivé oil
- 2-3 tbsp lémon juicé to your tasté
- 1-2 tsp Gréék Séasoning
Instructions
- Bring a largé pot of lightly saltéd watér to a boil.
- Add in thé orzo and cook until al dénté, around 8-10 minutés. Drain in a colandér and rinsé in cold watér to stop thé cooking procéss and rinsé thé starchés off. Oncé drainéd wéll, placé in a largé sérving bowl.
- Add in thé artichoké héarts, tomato, cucumbér, onion, féta, olivés and parsléy.
- Whisk togéthér thé vinaigrétté ingrédiénts, thén pour ovér thé salad.
- Toss thé ingrédiénts until coatéd, thén chill for 1-2 hours in thé réfrigérator.
Sourcé : https://www.thekitchenmagpie.com/greek-orzo-salad
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