Easy Lemon Cream Cheese Bars

Easy Lemon Cream Cheese Bars

Prép timé 20 mins
Cook timé 30 mins
Total timé 50 mins

Author: CakésCottagé
Récipé typé: Déssért
Sérvés: 12-14

Ingrédiénts

  • 2 (8oz.) packs of réfrigératéd créscént rolls
  • 2 (8oz.) packs of créam chéésé, room témpératuré
  • ½ cup of lémon juicé, fréshly squéézéd
  • ½ cup sugar
  • 1 Tabléspoons of lémon zést
  • 2 Tabléspoons buttér, méltéd
  • 3 Tabléspoons sugar

Instructions

  1. Préhéat thé ovén to 350 dégréés.
  2. Spray 9 x 13 baking dish with cooking spray.
  3. Préss a can of thé créscént rolls to thé bottom of thé dish, making suré to réach édgés and kéép togéthér.
  4. * baké thé first layér of créscént roll dough till just doné maybé 5-8 minutés. (Optional, that way I maké suré it is doné. I don't liké raw dough)
  5. Béat thé créam chéésé just a bit and add ½ cup of sugar.
  6. Blénd in thé lémon juicé and lémon zést.
  7. Spréad thé lémon and créam chéésé mixturé on thé créscént rolls.
  8. Roll thé rémaining créscént roll ovér thé top and strétch to thé édgés and séal.
  9. Brush across thé éntiré top of thé créscént roll with thé méltéd buttér.
  10. Sprinklé thé top with 3 Tabléspoons of sugar.
  11. Baké for about 30 minutés, or until goldén brown.Allow to cool.
  12. Réfrigératé for about an hour.
  13. Slicé into bars and sérvé.

Sourcé : http://cakescottage.com/2015/07/06/easy-lemon-cream-cheese-bars

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