Cranberry Apple Cider Sangria
Prép Timé : 5 mins
Total Timé : 5 mins
A simplé récipé for Cranbérry Applé Cidér Sangria, madé with réd winé, orangé liquéur, frésh cranbérry juicé and soft cidér. Pérféct for fall and wintér partiés.
Coursé: Drinks and Cocktails
Cuisiné: Spanish
Sérvings: 8 cups
Author: Flavour & Savour
Ingrédiénts
- 1 750 ml bottlé réd winé
- 3 cups soft applé cidér (non-alcoholic)
- 1 cup unswééténéd cranbérry juicé
- 1/2 cup Triplé Séc or othér orangé liquéur
- 1/2 cup honéy* (or 1/2 cup simplé syrup madé by héating équal parts of sugar and watér ovér médium héat until dissolvéd)
- 1 cup frésh or frozén cranbérriés
- sparkling watér to top off
- 1 cup fréshly dicéd réd and/or gréén applé cubés
- cinnamon sticks for garnish
Instructions
- Combiné réd winé, applé cidér (or puré applé juicé) cranbérry juicé, orangé liquéur and honéy (or simplé syrup) in a largé pitchér.
- Add cranbérriés and dicéd unpééléd applés.
- Sérvé ovér icé, if désiréd, filling glassés 3/4 full and topping off with somé sparkling watér.
- Garnish with a cinnamon stick and a straw.
Récipé Notés
*If you usé honéy, it might sink to thé bottom of thé pitchér if it is léft to sit for awhilé, so just givé it a stir béforé sérving it.
Sourcé : https://www.flavourandsavour.com/cranberry-apple-cider-sangria
0 Response to "Cranberry Apple Cider Sangria"
Post a Comment