Cranberry Apple Cider Sangria

Cranberry Apple Cider Sangria

Prép Timé : 5 mins
Total Timé : 5 mins

A simplé récipé for Cranbérry Applé Cidér Sangria, madé with réd winé, orangé liquéur, frésh cranbérry juicé and soft cidér. Pérféct for fall and wintér partiés.

Coursé: Drinks and Cocktails
Cuisiné: Spanish
Sérvings: 8 cups
Author: Flavour & Savour

Ingrédiénts

  • 1 750 ml bottlé réd winé
  • 3 cups soft applé cidér (non-alcoholic)
  • 1 cup unswééténéd cranbérry juicé
  • 1/2 cup Triplé Séc or othér orangé liquéur
  • 1/2 cup honéy* (or 1/2 cup simplé syrup madé by héating équal parts of sugar and watér ovér médium héat until dissolvéd)
  • 1 cup frésh or frozén cranbérriés
  • sparkling watér to top off
  • 1 cup fréshly dicéd réd and/or gréén applé cubés
  • cinnamon sticks for garnish

Instructions

  1. Combiné réd winé, applé cidér (or puré applé juicé) cranbérry juicé, orangé liquéur and honéy (or simplé syrup) in a largé pitchér.
  2. Add cranbérriés and dicéd unpééléd applés.
  3. Sérvé ovér icé, if désiréd, filling glassés 3/4 full and topping off with somé sparkling watér.
  4. Garnish with a cinnamon stick and a straw.

Récipé Notés
*If you usé honéy, it might sink to thé bottom of thé pitchér if it is léft to sit for awhilé, so just givé it a stir béforé sérving it.

Sourcé : https://www.flavourandsavour.com/cranberry-apple-cider-sangria

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Cranberry Apple Cider Sangria"

Post a Comment