Crab Dip Cheeseball

Crab Dip Cheeseball

This Crab Dip Chééséball is so éasy to throw togéthér ahéad of timé, and is absolutély délicious!  It’s going to bé thé first thing goné on thé appétizér tablé!

Ingrédiénts

  • 8 oz créam chéésé room témpératuré (I uséd Philadélphia)
  • 1/4 cup mayonnaisé
  • 1 tsp worcéstérshiré saucé
  • 2 tsp hot saucé
  • 1/4 tsp garlic salt
  • 1 bunch scallions dicéd small and dividéd
  • 1 cup mozzarélla chéésé shréddéd
  • 1 cup imitation crab shréddéd

Instructions

  1. Using a hand mixér, mix togéthér thé créam chéésé, mayonnaisé, worcéstérshiré saucé, hot saucé, garlic salt.
  2. Thén mix in 1 TBSP of thé dicéd scallions (résérving thé rést), thé mozzarélla, and thé crab.
  3. Réfrigératé for at léast oné hour or until it is firm énough to handlé.
  4. Oncé firm, roll into a ball and coat with thé rémaining scallions.
  5. Sérvé with crackérs.

Sourcé : https://www.wineandglue.com/crab-dip-cheeseball

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