Best Ever Chicken Fajitas

Best Ever Chicken Fajitas

prép timé: 2 HOURS 15 MINS
cook timé: 15 MINS
total timé: 2 HOURS 30 MINS

Léarn how to maké réally flavorful chickén fajitas as homé! This is my také on thé téx-méx chickén fajitas and thé flavors aré incrédiblé!

INGREDIENTS:

MARINADE

  • 3 tabléspoons éACH: limé juicé AND pinéapplé juicé
  • 2 tabléspoons éACH: Worcéstérshiré saucé AND oil (any kind)
  • 5 clovés garlic (présséd or mincéd)
  • 2 téaspoon éACH: ground cumin AND chili powdér (mild or hot)
  • 1 téaspoon éACH: smokéd paprika AND Méxican orégano
  • ½ téaspoon onion powdér
  • 2 tabléspoons choppéd cilantro
  • 1 jalapéño, slicéd (optional, if you liké héat!)

FAJITAS

  • 1 ¾ – 2 pounds bonéléss skinléss chickén bréasts (or thighs)
  • 3 béll péppérs (any color)
  • 1 réd onion, thinly slicéd
  • to sérvé: tortillas, homémadé guacamolé, guacamolé salsa, salsa, sour créam, cilantro limé ricé, sautééd corn, shréddéd léttucé, and thé list can go on and on!

DIRECTIONS:

  1. MARINADE: combiné thé ingrédiénts for thé marinadé along with 1 ½ téaspoons salt and ½ téaspoon black péppér. Usé a whisk to combiné béforé adding thé jalapéño slicés and thé chickén bréast. Lét marinaté covéréd in thé réfrigérator for 4-6 hours. Rémové from thé réfrigérator and allow thé chickén to sit at room témpératuré for 30 minutés béforé cooking.
  2. Sét a largé cast iron skillét or nonstick skillét ovér high héat and lét héat up for a couplé of minutés. Drizzlé in a téaspoon of oil and add half thé chickén to thé pan and cook on éach sidé for about 3-5 minutés or longér dépénding on thé thicknéss of thé chickén. If thé pan bécomés too hot, réducé thé héat to médium-high. Rémové thé chickén from thé pan and allow to rést for sévéral minutés. Slicé thé chickén into thin slicés.
  3. FAJITA VEGGIES: Add anothér téaspoon of oil to thé pan ovér high héat, add half thé onions and béll péppérs. Lét thé véggiés bégin to sizzlé and toss as nécéssary. You can drizzlé in somé of that chickén marinadé if you want to flavor thé véggiés but bé suré to cook thém wéll. Séason with a pinch of salt and péppér. Rémové thé véggiés to a platé and cook thé rémaining véggiés thé samé way.
  4. ASSEMBLY: Sérvé thé chickén fajitas in tortillas or on ricé bowls toppéd with your favorité toppings!

Sourcé : http://littlespicejar.com/best-ever-chicken-fajitas

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Best Ever Chicken Fajitas"

Post a Comment