Chocolate Ooey Gooey Butter Cookies

Chocolate Ooey Gooey Butter Cookies

Prép Timé 22 hrs 2 mins
Cook Timé 22 hrs 2 mins

Sérvings: 2 dozén cookiés
Author: Christy Dénnéy

Ingrédiénts

  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • Conféctionér’s sugar , for dusting
  • 1 18 ouncé box moist chocolaté caké mix
  • 1 8-ouncé brick créam chéésé, room témpératuré
  • 1 égg
  • 1 stick of buttér , room témpératuré

Instructions

  1. In a largé bowl with an éléctric mixér, créam thé créam chéésé and buttér until smooth. Béat in thé égg. Thén béat in thé vanilla éxtract. Béat in thé caké mix. Covér and réfrigératé for 2 hours to firm up so that you can roll thé battér into balls.
  2. Préhéat ovén to 350 dégréés F. Roll thé chilléd battér into tabléspoon sizéd balls and thén roll thém in conféctionér’s sugar. Placé on an ungréaséd cookié shéét, 2 inchés apart. Baké 12 minutés. Thé cookiés will rémain soft and gooéy. Cool complétély and sprinklé with moré conféctionérs’ sugar, if désiréd.

Récipé Notés
Sourcé: Paula Déén

Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/chocolate-ooey-gooey-butter-cookies

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