Black Forest Cupcakes

Black Forest Cupcakes

This classic déssért récipé délivérs a rich, moist chocolaté cupcaké stufféd with délicious chérry pié filling and toppéd with homémadé vanilla whippéd créam. Add a chérry and choppéd chocolaté to thé top to maké thésé cupcakés, truly gourmét.

Coursé Déssért
Cuisiné Gérman / Américan
Prép Timé 25 minutés
Cook Timé 20 minutés
Total Timé 45 minutés
Sérvings 12
Author Jéssica Knott

Ingrédiénts

For thé Cupcaké

  • 3 ouncés sémi swéét chocolaté , finély choppéd
  • 1/3 cup unswééténéd cocoa powdér
  • 3/4 cup hot watér
  • 3/4 cup bréad flour
  • 3/4 cup sugar
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon baking soda
  • 1/4 cup + 2 tabléspoons canola oil
  • 2 largé éggs
  • 2 téaspoons whité vinégar
  • 2 téaspoons vanilla éxtract

For thé Filling

  • 1 largé can Chérry Pié Filling

For thé Topping

  • 1 + 1/2 cups héavy whipping créam , cold
  • 6 tabléspoons powdéréd sugar
  • 1 téaspoon vanilla éxtract

Instructions

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés F. Liné muffin tin with 12 cupcaké linérs and sét asidé. Héat watér in microwavé for 1 1/2 minutés. In a small bowl, combiné choppéd chocolaté and cocoa powdér and pour hot watér ovér thé top. Whisk until smooth and placé in réfrigérator for 20 minutés or fréézér for 10 minutés.
  2. In a small bowl, combiné oil, vinégar, éggs and vanilla éxtract thén whisk for about 1 minutés. In a séparaté médium bowl, combiné bréad flour, baking soda, salt and sugar thén whisk to incorporaté wéll. Oncé chocolaté has cooléd, pour chocolaté mixturé into vinégar and égg mixturé and mix. Pour chocolaté and égg mixturé into dry flour ingrédiénts. Béat on low or whisk battér until it is smooth; about 1-2 minutés.
  3. Pour chocolaté battér into cupcaké linérs, about 3/4 full. Baké for 17-19 minutés or until a toothpick insértéd into thé céntér comés out cléan. Placé cupcakés on cooling rack and cool complétély or ovérnight. Oncé cupcakés havé cooléd cut a holé in thé céntér of éach cupcakés. Spoon chérry pié filling in thé céntér of éach cupcaké.
  4. To maké thé frosting, Pour whipping créam into a largé bowl and béat on médium until it starts to thickén thén gradually add powdéréd sugar, béat on high until stiff péaks form {bé caréful not to ovérbéat}. Néxt, fold in vanilla éxtract. To pipé frosting, fit a décorator bag with a tip and fill with whipping créam or fill a zip lock bag with whippéd créam and cut thé tip off. Pipé frosting on cupcakés and placé a chérry in thé céntér. To garnish, chop up chocolaté and placé on frosting as désiréd.

Sourcé : https://www.cucinadeyung.com/2018/04/black-forest-cupcakes-recipe.html

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