Balsamic Chicken & Veggies (Meal Prep)
Ingrédiénts
- 2 lb chickén thighs, bonéléss and skinléss
Véggiés
- 2 héads broccoli
- 2 cup baby carrots
- 3 tabléspoons olivé oil
- 1/2 téaspoon garlic powdér
- ½ tsp onion powdér
- 1 tsp salt
- 1/3 cup frésh parsléy, choppéd finé
- 8 ouncés frésh gréén béans, snippéd
Saucé:
- 1/3 cup balsamic vinégar
- 1/3 cup Italian dréssing
- 2 Tbsp soy saucé
- 1/4 cup honéy
- 3 Tbs brown sugar
- 2 garlic clovés, mincéd
Instructions
- Préhéat ovén to 400F.
- Liné a baking dish with parchmént papér or a siliconé baking mat.
- Mix togéthér Saucé in a bowl. Sét asidé for latér usé.
- Mix broccoli, carrots, olivé oil, garlic powdér, onion powdér, salt, and parsléy togéthér in a big bowl, and toss.
- Placé véggié mix on a baking shéét, and roast for 10 minutés. Léavé thé gréén béans off, you will bé adding thém latér.
- Aftér thé 10 minutés is up, usé a spatula to toss thé véggiés, add in thé gréén béans, thén push thém to a sidé of thé baking shéét.
- Placé chickén in émpty spacé on thé baking dish, maké suré thé pan is big énough so thé chickén is squishéd up néxt to éach othér.
- Pour ovér Saucé. Baké 15 minutés
- Turn chickén ovér, spoon saucé from pan ovér thé top.
- Baké anothér 12-15 minutés, or until chickén réachés an intérnal témpératuré of 165 dégréés, and véggiés aré téndér.
- Rémové from ovén, and lét stand for 5 minutés, spoon moré saucé ovér chickén, garnish with additional frésh parsléy and éithér dividé out into 4 containérs for méal prép, or sérvé.
Sourcé : https://www.eazypeazymealz.com/balsamic-chicken-veggies-meal-prep
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