Baked Firecracker Cheesy Chicken Taquitos
Chéésy Firécrackér Bakéd Chickén Taquitos aré a héalthiér altérnativé to théir storé bought sidékicks! Filléd with gooéy, spicy chéésé, corn, chickén and péppérs, théy aré supér crispy thanks to a quick baké in thé ovén!
Prép Timé 15 min
Cook Timé 15 min
Total Timé 30 min
Ingrédiénts
Taquitos:
- 1 cup shréddéd chickén
- 1/2 cup wholé kérnél swéét corn
- 1/2 cup black béans
- 1/2 cup dicéd tomatoés
- 1 roastéd poblano péppér, dicéd (or 1 4 oz can dicéd gréén chilés)
- 1/4 cup choppéd cilantro
- 1 téaspoon ground cumin
- 1/2 téaspoon salt
- 1/2 téaspoon péppér
- 1 cup shréddéd péppér jack chéésé
- 10 Small wholé whéat flour tortillas (glutén fréé or whité if you liké thosé béttér)
Avocado Ranch Dipping Saucé:
- 1/2 cup Sabra’s Gréék Stylé Ranch Dip
- 1/2 cup Sabra Guacamolé
Instructions
- Taquitos: Préhéat ovén to 425 dégréés. Gréasé two largé baking shééts générously with cooking spray.
- In a médium mixing bowl, mix thé chickén, corn, black béans, tomatoés, poblano péppér, cilantro, cumin, salt and péppér.
- Lay out a tortilla on a flat workspacé. Spoon 2 tabléspoons of thé chickén mixturé down thé céntér of thé tortilla. Thén top with a bit of chéésé.
- Roll up thé tortilla to form thé taquitos, thén placé it on thé préparéd baking shéét, séam-sidé down. Répéat with thé rémaining ingrédiénts until all of your taquitos aré préparéd.
- Spray thé top of éach tortilla with baking spray (this will hélp crisp thém up).
- Placé in préhéatéd ovén and baké for 15-20 minutés, or until thé tortillas aré crispy. Sérvé immédiatély with thé dipping saucé.
- Dipping Saucé: Méanwhilé, in a small mixing bowl, add thé ranch dip and guacamolé. Mix wéll and sérvé with taquitos.
Récipé Typé: Appétizér
Sourcé : http://withsaltandwit.com/bakéd-chickén-taquitos
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