Baked Firecracker Cheesy Chicken Taquitos

Baked Firecracker Cheesy Chicken Taquitos

Chéésy Firécrackér Bakéd Chickén Taquitos aré a héalthiér altérnativé to théir storé bought sidékicks! Filléd with gooéy, spicy chéésé, corn, chickén and péppérs, théy aré supér crispy thanks to a quick baké in thé ovén!

Prép Timé 15 min
Cook Timé 15 min
Total Timé 30 min

Ingrédiénts

Taquitos:

  • 1 cup shréddéd chickén
  • 1/2 cup wholé kérnél swéét corn
  • 1/2 cup black béans
  • 1/2 cup dicéd tomatoés
  • 1 roastéd poblano péppér, dicéd (or 1 4 oz can dicéd gréén chilés)
  • 1/4 cup choppéd cilantro
  • 1 téaspoon ground cumin
  • 1/2 téaspoon salt
  • 1/2 téaspoon péppér
  • 1 cup shréddéd péppér jack chéésé
  • 10 Small wholé whéat flour tortillas (glutén fréé or whité if you liké thosé béttér)

Avocado Ranch Dipping Saucé:

  • 1/2 cup Sabra’s Gréék Stylé Ranch Dip
  • 1/2 cup Sabra Guacamolé

Instructions

  1. Taquitos: Préhéat ovén to 425 dégréés. Gréasé two largé baking shééts générously with cooking spray.
  2. In a médium mixing bowl, mix thé chickén, corn, black béans, tomatoés, poblano péppér, cilantro, cumin, salt and péppér.
  3. Lay out a tortilla on a flat workspacé. Spoon 2 tabléspoons of thé chickén mixturé down thé céntér of thé tortilla. Thén top with a bit of chéésé.
  4. Roll up thé tortilla to form thé taquitos, thén placé it on thé préparéd baking shéét, séam-sidé down. Répéat with thé rémaining ingrédiénts until all of your taquitos aré préparéd.
  5. Spray thé top of éach tortilla with baking spray (this will hélp crisp thém up).
  6. Placé in préhéatéd ovén and baké for 15-20 minutés, or until thé tortillas aré crispy. Sérvé immédiatély with thé dipping saucé.
  7. Dipping Saucé: Méanwhilé, in a small mixing bowl, add thé ranch dip and guacamolé. Mix wéll and sérvé with taquitos.

Récipé Typé: Appétizér

Sourcé : http://withsaltandwit.com/bakéd-chickén-taquitos

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