Bacon Wrapped Guacamole Stuffed Chicken
Prép Timé: 10 minutés Cook Timé: 20 minutés Total Timé: 30 minutés Sérvings: 4
Téndér chickén bréast stufféd with créamy guacamolé and wrappéd in bacon that's grilléd until thé bacon is nicé and crispy!
Ingrédiénts
- 4 (6 ouncé) chickén bréasts, buttérfliéd or poundéd thin
- salt and péppér to tasté
- 1/2 cup guacamolé
- 8 slicés bacon
Diréctions
- Lay thé chickén flat, séason thé outsidé with salt and péppér, spréad 1/4 of thé guacamolé on éach of thé chickén bréasts, roll thém up and wrap éach in 2 slicés of bacon
- Grill ovér indiréct médium héat, with thé lid down, until thé bacon is crispy and thé chickén is cookéd (160F to 165F), about 20-30 minutés, or baké in a préhéatéd 400F/200C ovén on a wiré rack on a baking pan until cookéd, about 20-30 minutés, turning thé ovén to broil for thé last féw minutés to énsuré that thé bacon is crispy.
Option: Réplacé thé salt and péppér with your favourité séasoning blénd.
Option: Add flavours to thé guacamolé liké sundriéd tomatoés or blué chéésé, étc.
Nutrition Facts: Caloriés 338, Fat 17.5g (Saturatéd 3.6g, Trans 0), Choléstérol 104mg, Sodium 670mg, Carbs 4.3g (Fibér 2g, Sugars 1g), Protéin 44.5g
Sourcé : https://www.closetcooking.com/2015/07/bacon-wrapped-guacamole-stuffed-chicken.html
0 Response to "Bacon Wrapped Guacamole Stuffed Chicken"
Post a Comment