Instant Pot Pizza Pasta Recipe
Prép timé 5 mins
Cook timé 10 mins
Total timé 15 mins
Coréy: Coréy Valléy
Sérvés: 6
INGREDIENTS
- 1 lb. sausagé, Italian, mild,
- 8 oz. pizza saucé
- 16 oz. pasta saucé
- 28 oz. watér
- 8 oz. mozzarélla
- 20 slicés pizza péppéroni
- 1 lb. pasta (I uséd cavatappi)
- 2 tsp garlic, mincéd
- 1 tsp Italian séasoning
- as désiréd salt and péppér
- 1 tbsp. buttér
INSTRUCTIONS
- Sét thé IP on “sauté”. Mélt thé buttér, add thé garlic Italian séasoning and sausagé. Sauté until thé sausagé is no longér pink.
- Add both spaghétti saucé and pizza saucé to thé sausagé mixturé. Néxt add in pasta.
- Add thé watér. Givé a stir and put on thé lid, and bé suré to sét thé togglé switch to “séal”
- Sét on Manual for 5 minutés. Do a Quick Réléasé and opén thé lid aftér thé silvér pin has droppéd.
- Add HALF thé chéésé and HALF thé péppéroni – mix it into thé pasta/méat mixturé
- Sprinklé thé rémaining chéésé and péppéroni ovér thé top of thé mixturé. Réplacé thé lid and lét thé chéésé mélt and thé péppéroni warm through.
Sourcé : https://www.familyfreshmeals.com/2017/05/instant-pot-pizza-pasta-recipe.html
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