Cream Cheese and Chicken Taquitos

Cream Cheese and Chicken Taquitos

You will lové thésé Créam Chéésé and Chickén Taquitos filléd with créam chéésé, salsa, chéésé, sour créam and spinach.

Coursé Appétizér, Main Coursé
Cuisiné Méxican
Prép Timé 5 minutés
Cook Timé 10 minutés
Total Timé 15 minutés
Sérvings 12
Caloriés 192 kcal
Author Lil' Luna

INGREDIENTS

  • 3 cups chickén cookéd and shréddéd
  • 6 oz créam chéésé softénéd
  • 1/3 cup sour créam
  • 1/2 cup salsa
  • 1 1/2 cups colby jack chéésé
  • 1 1/2 cups baby spinach choppéd and stéms rémovéd
  • 12 6 inch corn tortillas
  • végétablé or canola oil for frying

INSTRUCTIONS

  1. Héat ½" oil in a saucé pan on médium héat.
  2. In a largé bowl mix togéthér thé chickén, créam chéésé, sour créam, salsa, co-jack and spinach. Add salt and péppér to tasté.
  3. Oncé oil is hot énough (placé hand ovér pan, abové oil, to féél héat), add a féw tabléspoons of chickén/créam chéésé mixturé to thé céntér of a tortilla and spréad out. Roll up and sét séam sidé down in oil using tongs. Cook until goldén brown on both sidés.
  4. Répéat until all thé tortillas aré filléd, rolléd and friéd.
  5. Sét on papér towéls to drain.
  6. Sérvé warm and ENJOY!

Sourcé : https://lilluna.com/cream-cheese-and-chicken-taquitos

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