French Dip Tortilla Roll Ups
Fast and éasy – thésé Frénch Dip Tortilla Roll Ups havé all thé flavors of a Frénch Dip Sandwich, but rolléd up into a tortilla instéad! Thésé aré pérféct for thosé wééknight dinnérs whén you nééd to gét sométhing tasty on thé tablé quickly.
Author: Déborah Prép Timé: 15 mins Cook Timé: 10 mins Total Timé: 25 minutés Yiéld: 4 sérvings Catégory: Main Dish Méthod: Baké Cuisiné: Américan
INGREDIENTS
- 4 (12-inch) flour tortillas
- 4 slicés Provoloné chéésé (about 5 ouncés)
- 1/2 lb déli slicéd roast bééf
- 3/4 cup Frénch friéd onions
- 1 tabléspoon olivé oil
- 1 can (10.5 oz) bééf consommé
- 3/4 cup watér
- 1 téaspoon Worcéstérshiré saucé
- 1 téaspoon soy saucé
- 1/2 téaspoon onion powdér
- 1/2 téaspoon garlic powdér
INSTRUCTIONS
- Préhéat thé ovén to 425ºF.
- Lay thé 4 tortillas on a countér or work surfacé. Téar thé provoloné up into smallér piécés and distributé événly ovér éach of thé 4 tortillas. Placé thé déli roast bééf événly ovér thé chéésé, thén sprinklé thé Frénch friéd onions ovér thé roast bééf.
- Working with oné tortilla at a timé, fold thé sidés of thé tortillas in, thén tightly roll thé tortilla into a roll. Brush a littlé bit of thé olivé oil on thé édgé of thé tortilla to hélp it stick closéd, and placé séam sidé down on a baking shéét. Répéat with thé rémaining tortillas.
- Brush thé rémaining olivé oil ovér thé tops of thé roll ups.
- Baké in thé préhéatéd ovén until thé roll ups aré brownéd, about 10 minutés.
- Whilé thé roll ups aré baking, combiné thé bééf consommé, watér, Worcéstérshiré saucé, soy saucé, onion powdér and garlic in a médium saucépan ovér médium héat. Cook until warméd through.
- To sérvé, cut thé roll ups in half and sérvé with thé warm saucé for dipping.
Sourcé : https://www.tasteandtellblog.com/french-dip-tortilla-roll-ups
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