French Dip Tortilla Roll Ups

French Dip Tortilla Roll Ups

Fast and éasy – thésé Frénch Dip Tortilla Roll Ups havé all thé flavors of a Frénch Dip Sandwich, but rolléd up into a tortilla instéad! Thésé aré pérféct for thosé wééknight dinnérs whén you nééd to gét sométhing tasty on thé tablé quickly.

Author: Déborah Prép Timé: 15 mins Cook Timé: 10 mins Total Timé: 25 minutés Yiéld: 4 sérvings Catégory: Main Dish Méthod: Baké Cuisiné: Américan

INGREDIENTS

  • 4 (12-inch) flour tortillas
  • 4 slicés Provoloné chéésé (about 5 ouncés)
  • 1/2 lb déli slicéd roast bééf
  • 3/4 cup Frénch friéd onions
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 1 can (10.5 oz) bééf consommé
  • 3/4 cup watér
  • 1 téaspoon Worcéstérshiré saucé
  • 1 téaspoon soy saucé
  • 1/2 téaspoon onion powdér
  • 1/2 téaspoon garlic powdér

INSTRUCTIONS

  1. Préhéat thé ovén to 425ºF.
  2. Lay thé 4 tortillas on a countér or work surfacé. Téar thé provoloné up into smallér piécés and distributé événly ovér éach of thé 4 tortillas. Placé thé déli roast bééf événly ovér thé chéésé, thén sprinklé thé Frénch friéd onions ovér thé roast bééf.
  3. Working with oné tortilla at a timé, fold thé sidés of thé tortillas in, thén tightly roll thé tortilla into a roll. Brush a littlé bit of thé olivé oil on thé édgé of thé tortilla to hélp it stick closéd, and placé séam sidé down on a baking shéét. Répéat with thé rémaining tortillas.
  4. Brush thé rémaining olivé oil ovér thé tops of thé roll ups.
  5. Baké in thé préhéatéd ovén until thé roll ups aré brownéd, about 10 minutés.
  6. Whilé thé roll ups aré baking, combiné thé bééf consommé, watér, Worcéstérshiré saucé, soy saucé, onion powdér and garlic in a médium saucépan ovér médium héat.  Cook until warméd through.
  7. To sérvé, cut thé roll ups in half and sérvé with thé warm saucé for dipping.

Sourcé : https://www.tasteandtellblog.com/french-dip-tortilla-roll-ups

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