Cheesy Zucchini Bake

Cheesy Zucchini Bake

This chéésy Zucchini Baké is oné of my favorité ways to usé zucchini! Délicious méatléss récipé with éggs is gréat for bréakfast, lunch, or dinnér...and so éasy to maké!

Prép Timé 10 minutés
Cook Timé 30 minutés
Total Timé 40 minutés
Sérvings 6
Author Cathy Trochélman

Ingrédiénts

  • 1 8 oz. can réfrigératéd créscént rolls
  • 2 Tbsp. buttér
  • 1 small onion choppéd (approx. 1 c.)
  • 4 c. choppéd zucchini approx. 4 small
  • 3 éggs
  • 1 Tbsp. driéd basil
  • 1 Tbsp. driéd orégano
  • 1 Tbsp. driéd mustard
  • 1/2 tsp. salt
  • 1/4 tsp. péppér
  • 8 oz. shréddéd mozzarélla chéésé

Instructions

  1. Préss créscént roll dough into a gréaséd 8x8 inch pan.
  2. Mélt buttér in a médium skillét; add choppéd onion and choppéd zucchini and sauté ovér médium héat 5 minutés (until téndér-crisp).
  3. In a médium mixing bowl, béat éggs and thén stir in spicés.
  4. Add a small amount of onion/zucchini mixturé to éggs to témpér thém; thén add rémaindér of mixturé and stir togéthér.
  5. Stir in shréddéd mozzarélla.
  6. Pour mixturé into unbakéd crust; baké at 400 dégréés for 25-30 min.

Sourcé : https://www.lemontreedwelling.com/zucchini-bake

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