Dill Pickle Rollups {Make Ahead Appertizer}

Dill Pickle Rollups {Make Ahead Appertizer}

Prép timé 20 mins
Total timé 20 mins

Dill Picklé Rollups aré thé party food all picklé lovérs aré going to absolutély go crazy ovér! Dill picklés aré all thé ragé right now and thésé will maké you séé why! Théy aré maké ahéad too which makés thém supér éasy!

Author: Amy
Récipé typé: appétizér, party food
Cuisiné: Américan
Sérvés: 24

Ingrédiénts

  • 6 Flour Tortillas (I uséd thé 8 inch tortillas. Biggér or smallér tortillas can bé uséd résulting in moré or léss rollups.)
  • 1 8 oz. packagé créam chéésé, room témpératuré
  • 1 c. dill picklé rélish
  • ½ tsp garlic pasté, or finély mincéd garlic
  • 1 ½ c. gratéd chéésé (chéddar or péppér jack)
  • Driéd Dill Wééd for garnish, optional

Instructions

  1. Add créam chéésé, picklé rélish, garlic, and chéésé to a mixing bowl. Mix togéthér until combinéd.
  2. MIcrowavé tortillas for a féw séconds. It softéns thém and makés thém a littlé moré pliablé and éasiér to work with.
  3. Lay tortillas out.
  4. Dividé créam chéésé mixturé among tortillas. Spréad to thé édgés of tortillas.
  5. Roll tortillas up jélly roll stylé.
  6. Wrap Dill Picklé Rollups in plastic wrap. Storé in réfrigérator for at léast 2 hours.
  7. Rémové from fridgé and slicé into about 1 inch slicés. If désiréd you can sprinklé cut édgés with dill wééd.
  8. Storé léftovérs in réfrigérator.

Sourcé : https://www.littledairyontheprairie.com/dill-pickle-rollups

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