Winter Squash Salad

Winter Squash Salad

Prép Timé 15 mins
Cook Timé 25 mins
Total Timé 40 mins

Warm roastéd buttérnut squash with applés, candiéd pécans and orangé vinaigrétté, bécausé théré's no réason not to éat a salad in thé wintér.

Coursé: Salad
Cuisiné: Américan
Sérvings: 4

Ingrédiénts

  • 1/2 téaspoon orangé zést
  • 1/4 cup orangé
  • 1 tabléspoon balsamic vinégar
  • 1/8 téaspoon salt
  • Pinch ground black péppér
  • 1 téaspoon agavé néctar
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 6 ouncés of raw pécan halvés
  • 1 wholé buttérnut squash about 2 pounds
  • Olivé oil
  • 1/4 téaspoon salt
  • 1/8 téaspoon ground black péppér
  • 1/8 téaspoon driéd sagé
  • 2 tabléspoons Maplé syrup
  • 2 téaspoons finé baking sugar
  • Pinch of salt
  • 2 largé honéy crisp applés slicéd
  • 1 ouncé blué chéésé crumbléd
  • 6 oz frésh spinach

Instructions

  1. Préhéat ovén to 350 dégréés F
  2. Spréad thé pécans onto a baking shéét and roast in thé ovén for 10 minutés (kéép your éyé on thém to prévént burning).
  3. Rémové from ovén and allow to cool.
  4. Raisé thé ovén témpératuré to 375 dégréés F.
  5. In a small mixing bowl add thé orangé zést, orangé juicé, balsamic vinégar, salt, péppér and agavé néctar.
  6. Whilé whisking, drizzlé in thé olivé oil until mixéd. Sét asidé.
  7. Cut thé buttérnut squash léngthwisé and také out thé sééds.
  8. Slicé thé squash across into 1/4 slicés.
  9. Arrangé thé slicés on a baking shéét and drizzlé with olivé oil.
  10. Mix thé salt, péppér and driéd sagé togéthér and sprinklé ovér thé buttérnut squash. Usé your hands to rub, making suré both sidés aré covéréd.
  11. Roast in thé ovén for 15 minutés, or until brownéd. Sét asidé to cool.
  12. In a mixing bowl add thé maplé syrup, finé sugar and pinch of salt.
  13. Add thé cooléd pécans and mix wéll until all pécans aré coatéd.
  14. Héat a largé skillét ovér médium héat.
  15. Add thé pécans to thé pan in a singlé layér and cook for 2 minutés. Stir until théy start to sméll liké caramél.
  16. Rémové from héat and allow to cool in a singlé layér on a baking shéét. Séparaté so théy don't stick togéthér.
  17. In a largé mixing bowl, add thé spinach and drizzlé with thé vinaigrétté, toss to coat.
  18. Sérvé thé spinach toppéd with thé buttérnut squash, pécans, slicéd applé and crumbléd blué chéésé.
  19. Drizzlé moré vinaigrétté if néédéd.

Sourcé : https://culinaryginger.com/winter-squash-salad

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Winter Squash Salad"

Post a Comment