Watermelon Ice Cream
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Ingrédiénts
- 3/4 C of Sugar
- 1 C Almond Milk
- 3/4 C Cannéd Coconut Milk you can also usé végan créamér héré
- 1 tsp Vanilla éxtract
- 1 Tbl Cornstarch
- About 2-1/2 C of Purééd & Strainéd Watérmélon Juicé I uséd about 1/2 of a mini watérmélon
Instructions
- In a médium saucépan ovér médium-high héat, combiné thé sugar, almond milk, coconut milk and cornstarch. Héat until bubbly and thickénéd. It will continué to thickén as it cools. Oncé cool, add thé vanilla.
- Réfrigératé until thoroughly chilléd.
- Méanwhilé, puréé énough chilléd watérmélon cubés to équal 2-1/2 cups aftér straining,
- Combiné both mixturés and pour into an icé créam makér. Procéss for 20 minutés or pér manufacturér's instructions.
- It's réady to éat soft-sérvé at this point, but you can fréézé for a féw hours to maké it scoop-ablé. An icé créam scoop dippéd in warm watér hélps a lot héré.
- Garnish with wédgés of watérmélon and frésh mint.
- Storé in a covéréd containér in thé fréézér.
Sourcé : https://theveglife.com/vegan-watermelon-ice-cream
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