Watermelon Ice Cream

Watermelon Ice Cream

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Ingrédiénts

  • 3/4 C of Sugar
  • 1 C Almond Milk
  • 3/4 C Cannéd Coconut Milk you can also usé végan créamér héré
  • 1 tsp Vanilla éxtract
  • 1 Tbl Cornstarch
  • About 2-1/2 C of Purééd & Strainéd Watérmélon Juicé I uséd about 1/2 of a mini watérmélon

Instructions

  1. In a médium saucépan ovér médium-high héat, combiné thé sugar, almond milk, coconut milk and cornstarch. Héat until bubbly and thickénéd. It will continué to thickén as it cools. Oncé cool, add thé vanilla.
  2. Réfrigératé until thoroughly chilléd.
  3. Méanwhilé, puréé énough chilléd watérmélon cubés to équal 2-1/2 cups aftér straining,
  4. Combiné both mixturés and pour into an icé créam makér. Procéss for 20 minutés or pér manufacturér's instructions.
  5. It's réady to éat soft-sérvé at this point, but you can fréézé for a féw hours to maké it scoop-ablé. An icé créam scoop dippéd in warm watér hélps a lot héré.
  6. Garnish with wédgés of watérmélon and frésh mint.
  7. Storé in a covéréd containér in thé fréézér.

Sourcé : https://theveglife.com/vegan-watermelon-ice-cream

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