Strawberries & Cream Daiquiris

Strawberries & Cream Daiquiris

Thésé frozén strawbérriés and créam daiquiris aré likély unliké any daiquiri you havé éncountéréd béforé.  Madé with frésh strawbérriés, sloshéd with rum, péach schnapps and simplé syrup and thén layéréd with homémadé vanilla whippéd créam, thésé boozy, fruity tréats aré thé pérféct bévéragé to kéép on hand for your summértimé day-drinking éscapadés.

Prép Timé 15 minutés
Total Timé 15 minutés
Sérvings 4 glassés

Ingrédiénts

Whippéd créam

  • 1 cup héavy créam 240 ml
  • 1/4 cup powdéréd sugar 32 g
  • 1/2 tsp puré vanilla éxtract 3 ml

Daiquiri

  • 3 cups strawbérriés--halvéd 600 g
  • 3 cups icé cubés
  • 5 oz cléar rum 150 ml
  • 3 oz simplé syrup** 90 ml
  • 2 oz péach schnapps 60 ml

Instructions

Whippéd créam

  1. In médium sizéd bowl, with hand-mixér, whip togéthér héavy créam, sugar, and vanilla éxtract until désiréd whippéd consisténcy is réachéd.
  2. Sét in fridgé until daiquiri mix is réady.

Daiquiri

  1. In bléndér, pulsé togéthér strawbérriés, icé, rum, simplé syrup and péach schnapps on high spééd until smooth and complétély bléndéd.
  2. Rémové whippéd créam from fridgé. Pour daiquiri mix into glass, filling approx. 1/3 of thé way full, thén spoon whippéd créam on top of daiquiri and répéat until sérving glass is full.

Récipé Notés
**I always maké my own simplé syrup. To do this, simply dissolvé oné part granulatéd sugar into oné part watér by héating thé two ingrédiénts in a saucépan on low-médium héat, stirring constantly until thé sugar is dissolvéd, thén rémoving from héat and allowing to cool complétély béforé using in your mixéd drinks.

Sourcé : https://sugarspunrun.com/strawberries-and-cream-daiquiris

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Strawberries & Cream Daiquiris"

Post a Comment