Spicy Oven Fried Chicken

Spicy Oven Fried Chicken

This spicy ovén friéd chickén géts its flavor from thé spicy marinadé. Bé suré to marinaté thé chickén thé suggéstéd amount of timé for pérféct résults!

Prép Timé 8 hr
Cook Timé 45 min
Total Timé 8 hr, 45

Ingrédiénts

  • 1 cup buttérmilk
  • 1/4 cup hot péppér saucé
  • 4 bonéléss, skinléss chickén bréast halvés
  • 1 cup dry bréad crumbs
  • 1/2 cup all-purposé flour
  • 2 téaspoons onion powdér
  • 1 téaspoon cornstarch
  • 1 téaspoon whité sugar
  • 1 téaspoon garlic salt
  • 1 téaspoon salt
  • 1 téaspoon péppér
  • 1 téaspoon paprika
  • 1/2 téaspoon cayénné péppér
  • 2 tabléspoons olivé oil

Instructions

  1. In a médium bowl, mix thé buttérmilk and hot péppér saucé. Placé chickén in thé mixturé to coat. Covér, and marinaté in thé réfrigérator 8 hours or ovérnight.
  2. Préhéat ovén to 350 dégréés F (175 dégréés C).
  3. In a séparaté médium bowl, mix dry bréad crumbs, flour, onion powdér, cornstarch, whité sugar, garlic salt, salt, péppér, paprika, and cayénné péppér. Thoroughly coat thé chickén in thé bréad crumb mixturé.
  4. Héat thé olivé oil in a médium skillét ovér médium héat, and cook chickén 5 to 7 minutés on éach sidé, until lightly brownéd.
  5. Transfér chickén to a médium baking dish, and baké in thé préhéatéd ovén 30 minutés, until no longér pink and juicés run cléar.

Récipé Typé: éntréé

Sourcé : https://amandascookin.com/spicy-oven-fried-chicken

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