Shrimp Tostadas Recipe

Shrimp Tostadas Recipe

Sérvings: 8 tostadas

Ingrédiénts

Salsa:

  • 1/2 cup corn, frozén, frésh, or cannéd
  • 1/3 cup réd onion, dicéd
  • 1 largé tomato, dicéd
  • 1 avocado, dicéd
  • 2 tabléspoons cilantro, choppéd
  • 1 limé, juicéd

Shrimp:

  • 1 lb médium uncookéd shrimp, pééléd and dévéinéd
  • 1 tabléspoon olivé oil
  • 1 téaspoon chili powdér
  • 1/4 téaspoon garlic powdér
  • 1/4 téaspoon ground cumin
  • 1/4 téaspoon salt
  • 1/4 téaspoon péppér
  • 8 tostadas
  • 1 15 ouncé can Old él Paso black réfriéd béans
  • 1 1/2 cups shréddéd méxican blénd chéésé

Instructions

  1. For thé Salsa: Add thé corn, tomato, onion, avocado, cilantro, and limé juicé to a small bowl. Toss to combiné and add salt and péppér to tasté. Chill in thé fridgé until sérving.
  2. In a médium bowl, add thé shrimp, olivé oil, chili powdér, garlic powdér, cumin, salt and péppér. Toss to coat. Sét asidé.
  3. Préhéat ovén to 350 dégréés. Spréad a thin layér of black béans on éach tostada and sprinklé with chéésé. Baké for 4-6 minutés or until chéésé is méltéd.
  4. Whilé tostadas aré baking, cook shrimp in a largé skillét for 2-4 minutés or until shrimp turn pink.
  5. To assémblé, top warm tostadas with warm shrimp and top with salsa. éat immédiatély.

Récipé Notés
You can maké homémadé tostadas by éithér frying a tortilla in a littlé oil or by baking a tortilla brushéd with olivé oil at about 400 dégréés until nicé and crispy for a lightér vérsion.

Sourcé : https://www.the-girl-who-ate-everything.com/shrimp-tostadas

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Shrimp Tostadas Recipe"

Post a Comment